Fotomodelele Jocurilor Olimpice: au pozat în Playboy înainte de a concura

Ultima actualizare:

La Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing participă multe vedete ale sportului, dar două sportive captează parcă mai mult atenția decât de celelalte în Satul Olimpic. Nu degeaba, pentru că ele au un număr foarte mare de fani după ce au decis să pozeze pentru Playboy Germania.

Janine Flock la antrenament înaintea Jocurilor Olimpice (FOTO: Instagram/ Janine Flock)
Janine Flock la antrenament înaintea Jocurilor Olimpice (FOTO: Instagram/ Janine Flock)

Pentru a atrage atenția asupra importanței Jocurilor Olimpice, dar și pentru a promova importanța frumuseții naturale, Lisa Buckwitz și Janine Flock au pozat pentru cunoscuta revistă de bărbați înaintea plecării spre Beijing. În cinstea lor, ediția germană a Playboy a avut în luna februarie două coperți, câte una cu fiecare protagonistă.

Campioană olimpică la bob în 2018, nemțoaica Lisa Bucwitz (27 de ani) e decisă să repete isprava de Pyeongchang și la Jocurile Olimpice de la Beijing. Dar, mai presus de aceasta, ea a vrut să militeze pentru frumusețea corpului femeii. ”Fiecare femeie poate fi mândră de cum arată dezbrăcată și nimeni nu ar trebui să se rușineze de propriul corp. De exemplu, eu am musculatura ceva mai dezvoltată. Și ce? Vreau să arăt că și acesta este, de asemenea, un corp de femeie. Nu trebuie să-l ascund pentru că sunt sportivă de performanță. Nici o femeie nu ar trebui să-l ascundă”, a declarat ea.

De 10 ori medaliată la Campionatele Mondiale de skeleton, austriaca Janine Flock a susținut din plin demersul făcut de prietena ei. Sportiva în vârstă de 32 de ani care speră să se întoarcă din China cu o medalie într-una dintre cele mai spectaculoase și periculoase probe din programul Jocurilor Olimpice, și-a explicat decizia de a poza pe coperta Playboy: ”Am vrut să arăt frumusețea corpului natural. Unul pe care nu am suferit nici o intervenție chirurgicală și cu care mă mândresc. Fiecare femeie ar trebui să fie mândră de corpul ei”, a declarat ea.

Ambel sportive vor concura în zilele următoare pentru medaliile olimpice de la Beijing.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net