Georgiana Aniţei, aur la triplusalt! Nou record la FOTE!


    Georgiana Aniţei, record la triplusalt
Georgiana Aniţei, record la triplusalt

Georgiana Aniței a câştigat medalia de aur la proba de triplusalt. A reuşit un nou record al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care se desfăşoară la Tbilisi.

Georgiana Aniţei a reuşit o săritură de 13,50 metri, cea mai bună performanţă de până acum fiind de 13,47 metri. Ea a adus delegaţiei României a doua medalie de aur la FOTE, prima fiind câştigată de înotătoarea Maria Claudia Gâdea, în proba de 400 metri mixt.

După sportiva noastră, pe locul al doilea al probei de triplusalt s-a clasat atleta din Ucraina Sonia Kussekala (13,30 metri), iar pe poziţia a treia s-a situat slovena Eva Pepelnak (12,80 metri).

Georgiana Aniţei: campioană mondială la cadeţi

Georgiana Aniţei este campioană mondială en-titre la cadeţi, ea cucerind medalia de aur la data de 19 iulie, cu o săritură de 13,49 metri. Sportiva de 16 ani, purtătoarea de drapel a Echipei Olimpice a României la ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, e născută în Bacău și legitimată la CSS Bacău-SCM Bacău. Ea a câștigat recent la Cali (Columbia), medalia de aur în proba de triplusalt, la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor sub 17 ani (cadeți), cu 13,49 m. A fost cel mai bun rezultat în aer liber al sezonului la categoria sa de vârstă, până să realizeze recordul de la Tbilisi.

Cea mai bună performanţă a româncei la triplusalt, este în sală, 13,60 m, realizată în luna februarie, la Bucureşti. La FOTE, delegaţia României cuprinde 66 de sportivi, care participă în competiţiile de atletism, handbal, gimnastică, înot, judo şi tenis, iar în aceste condiţii medalile nu întârzie să apară.

Georgiana Aniţei: La FOTE, argint la săritura în lungime

Atletul Ioan Sitoianu îi calcă pe urme colegei Georgiana Aniţei şi a ajuns şi el pe podium. El a obţinut medalia de argint în proba de săritura în lungime. Sitoianu a reuşit o săritură de 6,89 metri, ceea ce reprezintă un record personal. Concursul a fost câştigat de francezul Enzo Hodebar (7,32 metri), în timp ce medalia de bronz i-a revenit bielorusului Vladislav Bulakov (6,88 metri).

Altfel, în proba de 1.500 metri, Elena Cimpoieru a terminat pe locul cinci, cu timpul de patru minute, 42 de secunde şi 79 de sutimi.

cub anamaria prodan png
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
cub horoscop 1 gif
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png