Hai să vezi cel mai mare festival de Darts!


    Evenimentul are loc la Hotelul Intercontinental din Bucureşti
Evenimentul are loc la Hotelul Intercontinental din Bucureşti

În acest weekend, la Bucureşti, se desfăşoară Romanian Darts Festival (RDF), cel mai important eveniment de profil din Europa de Est. Organizat la Hotel Intercontinental, RDF presupune două competiţii, respectiv Romanian International Darts Open (RIDO), aflat la a şasea ediţie, şi Romanian Classic Darts Open (RCDO), la a treia ediţie. Intrarea pentru public este liberă.

La cele două turnee s-au înscris 400 de persoane, iar premiile însumează 12.500 de euro. Însă nu doar banii sunt importanţi. Punctele din ambele competiţii vor conta pentru calificarea la Campionatul Mondial de Darts. La masculin, ocupanţii primelor 32 de locuri de la RIDO şi ai primelor 16 de la RCDO vor fi premiaţi, în vreme ce la feminin se vor lua în calcul cele dintâi opt poziţii.

Evenimentul a început ieri cu un turneu de warm-up, prin care jucătorii s-au acomodat cu locaţia şi s-au antrenat. În această dimineaţă a debutat RCDO, atât masculin, cât și feminin, urmând a se desfășura meciurile de până în semifinale, iar de la orele 17:30 se va juca turneul dublu.

Mâine dimineaţă sunt programate partidele din cadrul RIDO, masculin și feminin, iar de la 17:00 semifinalele ambelor competiții, urmate de finale. Poţi vedea meciurile şi pe internet, la www.federatiedarts.ro.

„Va fi un eveniment plin de provocări, întrucât avem anunţat un număr record de participanţi. 400 de oameni sunt aşteptaţi la Bucureşti, aşa încât vorbim despre cea mai mare competiţie de darts din Europa de Est“, a declarat Dragoş Dumitrescu, preşedinte al Federaţiei Române de Darts. 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg