Hai s─â vezi cel mai mare festival de Darts!

23 ianuarie 2016
image
Evenimentul are loc la Hotelul Intercontinental din Bucure┼čti

├Än acest weekend, la Bucure┼čti, se desf─â┼čoar─â Romanian Darts Festival (RDF), cel mai important eveniment de profil din Europa de Est. Organizat la Hotel Intercontinental, RDF presupune dou─â competi┼úii, respectiv Romanian International Darts Open (RIDO), aflat la a ┼časea edi┼úie, ┼či Romanian Classic Darts Open (RCDO), la a treia edi┼úie. Intrarea pentru public este liber─â.

La cele dou─â turnee s-au ├«nscris 400 de persoane, iar premiile ├«nsumeaz─â 12.500 de euro. ├Äns─â nu doar banii sunt importan┼úi. Punctele din ambele competi┼úii vor conta pentru calificarea la Campionatul Mondial de Darts. La masculin, ocupan┼úii primelor 32 de locuri de la RIDO ┼či ai primelor 16 de la RCDO vor fi premia┼úi, ├«n vreme ce la feminin se vor lua ├«n calcul cele dint├ói opt pozi┼úii.

Evenimentul a ├«nceput ieri cu un turneu de warm-up, prin care juc─âtorii s-au acomodat cu loca┼úia ┼či s-au antrenat. ├Än aceast─â diminea┼ú─â a debutat RCDO, at├ót masculin, c├ót ╚Öi feminin, urm├ónd a se desf─â╚Öura meciurile de p├ón─â ├«n semifinale, iar de la orele 17:30 se va juca turneul dublu.

M├óine diminea┼ú─â sunt programate partidele din cadrul RIDO, masculin ╚Öi feminin, iar de la 17:00 semifinalele ambelor competi╚Ťii, urmate de finale. Po┼úi vedea meciurile ┼či pe internet, la www.federatiedarts.ro.

ÔÇ×Va fi un eveniment plin de provoc─âri, ├«ntruc├ót avem anun┼úat un num─âr record de participan┼úi. 400 de oameni sunt a┼čtepta┼úi la Bucure┼čti, a┼ča ├«nc├ót vorbim despre cea mai mare competi┼úie de darts din Europa de EstÔÇť, a declarat Drago┼č Dumitrescu, pre┼čedinte al Federa┼úiei Rom├óne de Darts. 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg