Halep a primit un tort în China

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a avut parte de o  petrecere surpriză
Simona Halep a avut parte de o petrecere surpriză

Simona Halep a fost sărbătorita ieri, la Wuhan. A cincea jucătoare a lumii a împlinit 25 de ani şi a primit un tort din partea organizatorilor turneului.

Simona Halep şi-a sărbătorit ziua la mii de kilometri depărtare de casă, în localitatea chineză Wuhan, dar tot a avut parte de o petrecere. După ce a trecut prin mari emoţii la prânz, atunci când a fost lovită de o minge în urechea stângă la meciul de dublu jucat alături de Jelena Ostapenko, motiv pentru care s-a şi retras din joc, Simona a avut parte de alte emoţii spre seară. Atunci când i s-a pregătit o surpriză dulce din partea organizatorilor de la Wuhan, care i-au oferit un tort şi au organizat o mică petrecere cu fanii chinezi ai româncei. Evident, felicitările au curs pe reţelele de socializare, printre cei care i-au urat jucătoarei noastre fiind Nadia Comăneci, Gică Hagi sau multe alte personalităţi ale sportului românesc. Nadia, supranumită „Zeiţa de la Montreal”, a caracterizat-o pe Simona „zeiţa tenisului românesc”, ataşând urărilor şi o poză făcută împreună cu aceasta. 

Va juca miercuri în optimi cu Şvedova

Simona Halep va juca în această dimineaţă, de la ora 7.00, ora României, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, contra Iaroslavei Şvedova, din Kazahstan. Aceasta e pregătită de fosta echipă a Simonei, adică antrenorul Victor Ioniţă şi preparatorul fizic Teo Cercel. Sub îndrumarea lor, Şvedova s-a transformat dintr-o specialistă a jocului de dublu într-una dintre cele mai valoroase jucătoare de simplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net