Halep, al doilea antrenor demis


    Hogstedt a fost alături de româncă la Shenzhen, acolo unde Simona a luat titlul
Hogstedt a fost alături de româncă la Shenzhen, acolo unde Simona a luat titlul

Simona Halep va primi în curând titlul de devoratoare de antrenori! Ea a renunţat şi la serviciile suedezului Thomas Hogstedt, cu care a colaborat în prima lună a sezonului 2015.

Simon Halep, a treia jucătoare a lumii, anunţase încă din luna noiembrie că în ianuarie 2015 va avea doi antrenori. Pe lângă Victor Ioniţă, care fusese numit tehnicianul ei permanent, ea îl luase în funcţia de antrenor colaborator, doar pentru luna ianuarie, pe suedezul Thomas Hogstedt. Un tehnician extrem de reputat în lumea tenisului, care le-a pregătt cu rezultate bune pe Maria Şarapova sau Li Na. 

Conform digisport.ro, chiar dacă alături de Hogstedt a cucerit titlul la Shenzhen, în China, şi a ajuns apoi în sferturi la Australian Open, Simona l-a anunţat, prin intermediul managerului Virginia Ruzici, că nu va mai fi prelungită colaborarea,. Astfel, Simona devine singura jucătoare din circuit care a concediat doi antrenori de top în doar trei luni. Căci în octombrie, după ce a jucat finala Turneului Campioanelor, ea l-a „pus pe liber” şi pe belgianul Wim Fissette, fostul tehnician al lui Kim Clijsters.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg