Halep are coşmaruri cu Şarapova

Ultima actualizare:

    Românca a pierdut în faţa rusoaicei, în Turneul Campioanelor,  adversară pe care nu a bătut-o niciodată în şase întâlniri Foto: AP
Românca a pierdut în faţa rusoaicei, în Turneul Campioanelor, adversară pe care nu a bătut-o niciodată în şase întâlniri Foto: AP

Simona Halep s-a declarat învinsă în faţa rivalei Maria Şarapova, scor 4-6, 4-6, în grupa Roşie a Turneului Campioanelor şi e nevoită să treacă de Agnieszka Radwanska în minimum de seturi pentru a-şi asigura locul în semifinalele competiţiei, fără a aştepta jocul rezultatelor.

Maria a realizat al şaselea succes în faţa sportivei noastre, precedentele cinci dueluri fiind la Indian ­Wells, Beijing, Cincinnati şi – cele mai dureroase – finalele de la Madrid şi Roland Garros. Acum, în grupă, adversara şi-a asigurat prezenţa în semifinale după ce s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4, în timp ce Simona va avea de luptat. Oricum, confrunta­rea nu a fost una facilă nici pentru Şarapova, iar dovada stă în declaraţia ei de la final, când i-a promis antrenorului ei Sven Gröneveld un bonus consistent fiindcă a sfătuit-o cum să “închidă” meciul. “La 5-1, în setul al doilea, adversara a avut o şansă, o portiţă de a reveni şi a început să profite… Eu nu am mai jucat de mult timp şi mi-a fost greu să mă întorc pe teren, mai ales că eram faţă în faţă cu numărul doi mondial. Am primit indicaţii bune, am învins, şi cel care mi le-a dat merită o primă mare”, a explicat rusoaica. Pentru Halep va urma duelul de mâine cu Radwanska şi, dacă o va învinge în minimum de seturi, va merge şi ea în faza următoare a Turneului Campioanelor, altfel situaţia se va complica şi va sta la mâna rezultatelor. În cazul în care Pennetta o va învinge pe Şarapova, atunci Halep va pleca acasă, dar dacă italianca va pierde, se va realiza un clasament în trei (Halep, Pennetta şi Radwanska) în care va prima setaverajul, după care vor conta numărul de game-uri câştigate.

Serena, însărcinată cu Drake?

Serena Williams, locul 1 WTA, ar fi însărcinată cu rapperul Drake, iar acesta ar fi motivul retragerii ei de la Turneul Campioanelor. “Am ştiut că e ceva serios când Drake mi-a spus că ultima melodie a fost compusă pentru Serena. El vrea să includă o poză cu prima ecografie a copilului pe coperta viitorului său album”, a spus unul dintre apropiații lui Drake, potrivit The Tennis Times. Dacă Serena s-ar retrage, Halep ar putea fi numărul 1 mondial în 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net