Halep crede că poate să bată din nou pe oricine: "Nu m-am gândit la scor!"


    Halep pare din nou în stare să câştige un turneu WTA. Mâine joacă împotriva britanicei Konta, de la ora 18:00Foto Click!
Halep pare din nou în stare să câştige un turneu WTA. Mâine joacă împotriva britanicei Konta, de la ora 18:00Foto Click!

Simona Halep a învins-o pe Samantha Stosur după ce a fost condusă de australiancă cu 6-4 şi 5-2, iar această revenire miraculoasă a dopat-o din nou cu încredere.

Românca simte că poate bate pe oricine şi spune că împotriva lui Stosur a jucat momentele când adversara avea mingi de meci ca şi când nu ştia cât e scorul. "A fost un meci foarte greu, aşa cum mă aşteptam. Am fost foarte-foarte bucuroasă că am putut să revin, de mult n-am mai revenit într-un meci, iar asta îmi dă încredere că mai pot să joc tenis destul de bine şi la un nivel foarte ridicat. Cred că s-a mai întâmplat în 2014, cu Karin Knapp la Doha. Fratele meu mi-a dat mesaj şi mi-a zis. Trei ani de atunci înseamnă mult şi mă bucur că am revenit la această dorinţă de a câştiga chiar şi când sunt condusă foarte mult.

Cred că am condus foarte mult acolo şi am pierdut meciul, însă va fi o nouă partidă. Este o jucătoare foarte bună, are o formă extraordinară acum, joacă în top 10, a ajuns şi ea. A avut rezultate foarte bune, însă va fi un meci bun din punctul meu de vedere şi o să dau tot ce pot ca să câştig", a declarat Halep.

Constănţeanca poate reveni mâine pe locul 4 WTA dacă va câştiga mâine sfertul cu britanica Johanna Konta.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg