Halep, drum liber spre finală la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: GettyImages
Simona HalepFoto: GettyImages

Calificată în optimi la Indian Wells, Simona a scăpat de toate adversarele periculoase.

Simona Halep s-a dus la Indian Wells cu intenţia declarată de a vedea cum îi răspunde corpul după accidentările prin care a trecut în ultima perioadă. Nu doar că se simte foarte bine, dar a primit chiar şi câteva veşti bune. Calificată în optimi, Simona Halep se poate gândi de pe acum la finală.

În turul al treilea de la Indian Wells, Simona a avut ceva de luptat cu o tânără americancă necunoscută iubitorilor tenisului: Caroline Dolehide. Aceasta a început în forţă şi şi-a adjudecat primul set cu 6-1, însă Halep nu mai este jucătoarea din urmă cu ceva vreme, care ceda lupta. Din contră, acum avem o tenismenă care pare conştientă de statutul său de lider mondial, matură în joc şi în gândire, care poate renaşte din propria cenuşă. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de duminică spre luni, când Halep a revenit în joc şi şi-a adjudecat  următoarele două seturi, scor 7-6, 6-2. „Am avut probleme în setul secund, dar am vrut să rămân acolo, să lupt până la sfârşit. După ce am câştigat setul al doilea, m-am gândit că am o mare şansă să câştig meciul. Cred că m-am mişcat bine, am fost un pic mai puternică în picioare în final şi poate de aceea am câştigat”, a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

Următoarea adversară a româncei va fi chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, care a eliminat-o pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 14, scor 6-1, 6-2. Nu a fost singura surpriză a zilei, astfel că şi-au făcut bagajele şi au plecat acasă şi două dintre posibilele adversare ale Simonei din tururile următoare: Petra Kvitova şi Jelena Ostapenko. În aceste condiţii, în sferturile de finală, Simona ar urma că joace contra învingătoarei meciului dintre Vondrousova şi Petra Martic. În semifinale, dacă se respectă calculele hârtiei, Halep ar urma să joace contra victimei sale preferate din Top 10, Karolina Pliskova. Apoi ar veni finala, care va aduce cu ea îndeplinirea unui nou obiectiv: menţinerea, pentru cel puţin două săptămâni, pe primul loc în lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net