Halep e dopată cu încredere înaintea duelului cu kazaha Diyas


    Românca a purtat ieri noul echipament Adidas, în care arată ca o zebrăFoto: AP
Românca a purtat ieri noul echipament Adidas, în care arată ca o zebrăFoto: AP

Simona Halep a pierdut doar două game-uri în faţa japonezei Hibino şi nici nu concepe să se împiedice mâine de Zarina Diyas, din Kazahstan, cea care a trecut ieri în trei seturi de nemţoaica Witthoeft.

Jucătoarea noastră simte că acesta poate fi momentul prielnic pentru atacarea primului său turneu de mare şlem şi e concentrată la maximum. Sunt mult mai relaxată acum, când joc pe zgură. Am avut meciuri bune la Madrid şi titlul este foarte important. Înseamnă mult pentru mine şi acum am încredere în jocul meu. Toată lumea vede că joc agresiv. De fiecare dată când intru pe teren simt că pot câştiga meciul. Acest lucru mă face mai puternică pe teren. Simt că sunt capabilă să câştig multe meciuri aici", a spus Halep. Lucrurile sunt şi mai îmbucurătoare, având în vedere că Simona se simte tot mai bine în compania antrenorului ei australian.

Se simte excelent lângă Cahill

"Cred că lucrul cel mai important pe care mi l-a adus Darren este siguranţa mentală, pentru că îmi spune cum să manageriez în mod potrivit fiecare situaţie. De asemenea, din punct de vedere tactic, îmi spune întotdeauna cum să joc, ce tactică să abordez, iar de fiecare dată când am făcut ce mi-a spus pe teren, la on-court-coaching, am câştigat acele meciuri. Aşa că am învăţat multe lucruri de la el. Am învăţat că întotdeauna trebuie să mă ajustez la meci, în funcţie de adversară, dar în acelaşi timp să-mi păstrez stilul, să fiu agresivă şi să cred că sunt în stare să fac ce trebuie să fac ca să-mi câştig punctele, nu să aştept după o eroare de la adversară. De asemenea, am învăţat multe de la Darren despre tenis în general şi despre atitudine, pentru că uneori pot să am o atitudine nepotrivită. Dar e normal, când presiunea e mare, nu poţi controla totul. Dar sunt mai bine acum la acest capitol, mă simt mai puternică şi lucrez să devin şi mai puternică", a declarat Simona Halep.

Adversarele au făcut mişto de noua ţinută a Simonei Halep, dar echipamentul i-a purtat noroc
Adversarele au făcut mişto de noua ţinută a Simonei Halep, dar echipamentul i-a purtat noroc
cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
8 boca arsenie  jpeg
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg