Halep o aştepta pe Serena, dar se bate cu Bencic. Elveţianca a produs surpriza şi Simona are şanse la trofeul cu numărul 12

Ultima actualizare:

    Simona Halep a câştigat ultimul ei trofeu la Indian Wells, în luna martieFoto Click!
Simona Halep a câştigat ultimul ei trofeu la Indian Wells, în luna martieFoto Click!

Simona Halep şi-a revenit după o perioadă mai puţin fructuoasă şi s-a calificat sâmbătă într-o nouă finală. După 6-4, 6-4 cu italianca Sarra Errani, constănţeanca va juca diseară, de la ora 20:00, ultimul act la Toronto, turneu de categoria Premier 5.

Adversară ar fi trebuit să-i fie numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, care cel puţin pe hârtie avea un meci facil cu elveţianca Belinda Bencic. După 6-3 pentru favorită în primul set, ceva s-a întâmplat în jocul Serenei şi Bencic a fructificat la maximum. Europeanca a demonstrat că nu degeaba a ajuns în top 20 şi le-a câştigat pe următoarele două cu 7-5, 6-4. În aceste condiţii, Simona Halep, numărul 3 mondial WTA, are un ultim act mult mai accesibil decât spera şi şansele să ridice deasupra capului al 12-lea trofeu din carieră sunt foarte mari, mai ales că Bencic e foarte obosită după maratonul cu Serena.

Şi istoricul dintre cele două jucătoare e de partea Simonei, care a câştigat lejer singura lor întâlnire de până acum, scor 6-4, 6-1, în şaisprezecimile Wimbledonului din 2014.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net