Haltere: Tricolorii au ”ridicat” 23 de medalii la Europenele de juniori și tineret

Ultima actualizare:

Vineri, junioara Andreea Aanei (cat. +75 kg) a cucerit aurul la stilul smuls, cu 107 kg, şi argintul la aruncat (136 kg) şi total (243). La total, Aanei a pierdut aurul deoarece a fost mai grea cu circa 8 kg decât rusoaica Iulia Kaceaeva.

Juniorul Leonard Dumitru Cobzariu (85 kg) a luat aurul la smuls, cu 157 kg, bronzul la aruncat, cu 182 kg, şi argintul la total, cu 339 kg. Şi Gabriel Sâncrăian a luat aurul în limitele acestei categorii, la tineret, cu 161 kg, dar a ratat toate încercările la aruncat.

În schimb, la cat. 94 kg (tineret), Marius Danciu a ratat toate încercările, în afară de una la aruncat (190 kg), care i-a adus clasarea pe locul 7 la acest stil.

Pentru România au mai câştigat medalii următorii sportivi: junioara Elena Ramona Andrieş (cat. 48 kg) - aur la smuls, argint la aruncat şi total, juniorul Ionuţ Florin Croitoru (cat. 56 kg) - bronzul la smuls şi aruncat, argint la total, Gabriel Olaru (categoria 56 kg, tineret) - bronz la smuls, argint la aruncat şi total, Roxana Cocoş (categoria 63 kg, tineret) - aur la smuls, aruncat şi total, juniorul Adrian Ghişoiu (cat. 77 kg) - aur la smuls şi total, bronz la aruncat, Alexandru Roşu (categoria 77 kg, tineret) - argint la aruncat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net