Horia Tecău: «Ascultam o melodie a lui Justin Bieber»

Ultima actualizare:

    Horia şi  Jean Julien au câştigat, în noiembrie, Turneul  Campionilor
Horia şi Jean Julien au câştigat, în noiembrie, Turneul Campionilor

România se mândreşte cu Horia Tecău, tenismanul care a încheiat pe prima poziţie mondială în clasamentul masculin la dublu. Sportivul originar din Constanţa a cucerit alături de partenerul său olandez, Jean Julien Rojer, Turneul Campionilor, de la Londra, iar duminică (6 decembrie) a făcut o mărturisire interesantă în legătură cu această performanţă.

2015 a fost cel mai bun an din carieră pentru Horia Tecău. Românul a cucerit trofeul la Wimbledon, dar şi Turneul Campionilor şi a terminat sezonul pe primul loc mondial. “Mă vedeam undeva în Top 10, în primii 10, nu credeam că pot deveni numărul 1, visam, dar nu aveam credinţa necesară. De-abia recent am înţeles că totul începe cu mine şi mai întâi trebuie să cred eu în mine ca să pot realiza aceste lucruri. Asta s-a şi întâmplat în acest an, dar când eram copil visam la 30 de ani să mă văd jucând tenis, mă vedeam jucând turnee de Grand Slam, finale, să fiu printre primii jucători ai lumii. Nu ştiam atunci cum urma să o fac, nu ştiam paşii, dar au fost etape din viaţa mea care m-au adus aici”, a mărturisit Horia la Antena Stars.

Tecău a vorbit despre cel mai important trofeu, cel al Campionilor, câştigat fără drept de apel la Londra. “De câţiva ani încerc lucrul acesta, am jucat câteva finale, dar am avut răbdare, am avut voinţa necesară şi energia, suportul necesar în jurul meu, oameni care au crezut în mine, care mi-au însuşit această încredere şi aşa am reuşit”, a spus liderul ATP, care apoi a mărturisit că înaintea fiecărui meci avea un ”ritual” care-l ajuta să se concentreze: ”Am o arie foarte largă de melodii pe care le ascult înaintea meciurilor. Probabil lumea o să fie foarte surprinsă când voi spune ce am ascultat la Turneul Campionilor. În perioada turneului de la Londra, în fiecare zi am ascultat melodia «Sorry» a lui Justin Bieber”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net