Horia Tecău: "Aveam nevoie de o victorie rapidă deoarece am probleme din punct de vedere psihic"


    Horia Tecău
Horia Tecău

Horia Tecău, cel mai bine clasat jucător de dublu la ora actuală, a declarat după câştigarea meciului de dublu din întâlnirea România-Ucraina, din Cupa Davis, că avea nevoie de o victorie în trei seturi pentru a nu avea emoţii din cauza unor probleme de moral. Constănţeanul, care s-a despărţit de curând de prietena sa, fotomodelul Bianca Dumitrescu, resimte din plin această situaţie.

"Cu Hănescu am deja două turnee în care ne-am oprit în semifinale şi finale. Mă descurc foarte bine alături de Victor, mai ales că eu am ceva probleme din punct de vedere psihic şi aveam nevoie de o victorie scurtă în trei seturi", a spus jucătorul român.

Perechea sa de pe teren, Victor Hănescu, este conştient că el va duce greul mâine pentru a asigura victoria României la barajul pentru Grupa Mondială: "Încă din setul al doilea, se vedea clar că nu mai avem cum să pierdem acest meci. Oricum, ziua decisivă este mâine, când mai avem nevoie de încă un punct şi cu siguranţă va fi foarte greu, pentru că deja sunt destul de obosit. Sunt mulţumit de cum am evoluat astăzi, am servit foarte bine şi sper să mă descurc la fel şi mâine în meciul cu Stahovski. Probabil va mai încerca acele mici trucuri, pe care le-a făcut vineri, însă eu am jucat multe turnee şi nu cred că va ţine", a spus Hănescu.

Perechea Victor Hănescu/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis, România preluând conducerea cu scorul general de 2-1.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg