Horia Tec─âu: ┬ź┼×tiu c─â voi avea al─âturi milioane de oameni┬╗

5 iulie 2012
simeon stalpnicul png

Horia Tec─âu a avut parte de o mare supriz─â zilele acestea, c├ónd a fost anun┼úat c─â va fi portdrapelul Rom├óniei la Jocurile Olimpice din aceast─â var─â. Sportivul rom├ón, aflat la Londra pentru turneul de la Wimbledon, a m─ârturisit c─â nu se a┼čtepta la o asemenea onoare.

"Comitetul Olimpic ┼či Sportiv Rom├ón m-a desemnat s─â port steagul Rom├óniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, pe 27 iulie, la Londra.Am primit vestea la Londra, unde particip la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Pentru mine este un sentiment minunat. Sunt onorat s─â fiu portdrapelul ┼ú─ârii mele.Cu drapelul ├«n m├óini, ┼čtiu c─â ├«i voi avea al─âturi pe to┼úi rom├ónii. Asta m─â face s─â fiu mai puternic ┼či, de ce nu, s─â ├«ncerc s─â aduc o medalie Rom├óniei", a m─ârturisit Tec─âu, care a dezv─âluit c─â se simte extrem de bine ├«n Marea Britanie.

"Pentru mine, Londra e un loc cu o semnifica┼úie deosebit─â. Am jucat dou─â finale la Wimbledon ┼či vreau s─â c├ó┼čtig ├«n acest an. Totul este un ├«nc─â un vis, dar sunt foarte aproape s─â ├«l transform ├«n realitate".

Horia Tec─âu va purta drapelul ┼ú─ârii sale la fel cum o vor face al┼úi juc─âtori celebri din lumea tenisului. Astfel, Novak Djokovic va fi portdrapelul Serbiei, iar Rafael Nadal al Spaniei. Totodat─â, este posibil ca Roger Federer s─â fie portdrapelul Elve┼úiei, ├«n timp ce Maria ┼×arapova ar putea purta steagul Rusiei.

Iubita îl susţine mereu

Evolu┼úiile bune din ultimul an ale lui Horia au ca posibil─â explica┼úie ┼či lini┼čtea din via┼úa de dincolo de terenul de tenis.

Sportivul ┼či-a g─âsit femeia potrivit─â, ├«n persoana Anei Maria Pop, o t├ón─âr─â cu care s-a "cuplat" acum mai bine de un an.

Cei doi sunt nedesp─âr┼úi┼úi c├ónd Horia este ├«n ┼úar─â, ├«ns─â Ana ├«l urmeaz─â ┼či ├«n str─âin─âtate, la turneele importante.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg