Iarba «ucide»! Blestem la Wimbledon?

Ultima actualizare:

După o primă zi de luni calmă, marţi au început problemele la Londra. Pella, Oprandi şi Kohl­­schreiber s-au retras accidentaţi după câteva alunecări şocante pe iarba pe care parcă nimeni nu putea sta în picioare.

Acesta a fost însă doar începutul. Şapte jucători, record istoric al turneului de la Wimbledon, au fost nevoiţi să renunţe din cauza problemelor medicale suferite la glezne, genunchi sau şolduri. Darcis, Tsonga, Azarenka, Cilic, Isner, Stepenek, Şvedova şi, ieri, Ldodra au încheiat prematur turneul, acuzând tot felul de dureri şi plângându-se de suprafaţa de joc. Nu doar accidentările au şocat la Wimbledon, ci şi surprizele.

După ce Nadal a pierdut în primul tur în faţa lui Steve Darcis, miercuri a fost rândul lui Roger Federer să iasă din competiţie, învins incredibil de ucraineanul Stahovsky, iar Maria Şarapova a pierdut la o jucătoare din afara Top 100, Larcer de Brito.Ultimele două reprezentante ale României pe tablourile de simplu, Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, au fost eliminate ieri de două asiatice, Na Li, respectiv Kimiko Date Krumm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net