Iarba «ucide»! Blestem la Wimbledon?

După o primă zi de luni calmă, marţi au început problemele la Londra. Pella, Oprandi şi Kohl­­schreiber s-au retras accidentaţi după câteva alunecări şocante pe iarba pe care parcă nimeni nu putea sta în picioare.

Acesta a fost însă doar începutul. Şapte jucători, record istoric al turneului de la Wimbledon, au fost nevoiţi să renunţe din cauza problemelor medicale suferite la glezne, genunchi sau şolduri. Darcis, Tsonga, Azarenka, Cilic, Isner, Stepenek, Şvedova şi, ieri, Ldodra au încheiat prematur turneul, acuzând tot felul de dureri şi plângându-se de suprafaţa de joc. Nu doar accidentările au şocat la Wimbledon, ci şi surprizele.

După ce Nadal a pierdut în primul tur în faţa lui Steve Darcis, miercuri a fost rândul lui Roger Federer să iasă din competiţie, învins incredibil de ucraineanul Stahovsky, iar Maria Şarapova a pierdut la o jucătoare din afara Top 100, Larcer de Brito.Ultimele două reprezentante ale României pe tablourile de simplu, Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, au fost eliminate ieri de două asiatice, Na Li, respectiv Kimiko Date Krumm.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Stela Popa jpg
accident autostrada jpg
kalaşnikov cu doyua gloante mitraliera foto shutterstock
image
image
image
image
Tragedie Indonezia, EPA jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg