Ilie Nastase, ieșire în decor la adresa Serenei Williams: „Nu vedeți cum arată?”


    Ilie Năstase despre SerenaFoto: Click!
Ilie Năstase despre SerenaFoto: Click!

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase a vorbit despre revenirea Mariei Sharapova în circuit, dar și despre fenomenul dopajului la nivel mondial.

Ilie Năstase a acordat un interviu celor de la Evenimentul Zilei în care a vorbit despre tenismena Maria Sharapova, deținătoarea a cinci titluri de ”Mare Șlem”, care a păcălit ”Sportul Alb” în ultimii doi ani, grație doping-ului, utilizând Meldonium, substanță interzisă de Agenția Mondială Anti-Drog.

Chiar dacă, inițial, suspendarea jucătoarei era ”bătută in cuie” pe o perioadă de doi ani, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, (TAS) i-a redus pedeapsa până la 15 luni. Rusoaica a mărturisit că în timpul în care a fost suspendată a consumat mai mult alcool decât o făcea înainte.

"Șarapova face ce vrea în viața ei privată, cum e normal. Eu cred că a fost și într-o mică depresie în perioada asta, a suspendării. Ce poți să faci când nu joci? Duci paharul la gură! E rusoaică, bineînțeles că rezistă la băutură. Pentru ce avea ea nevoie de dopaj la 29 de ani? Poate eu trebuie să fac asta, că am 70 de ani", a declarat Năstase, citat de gsp.ro.

Ilie Năstase a comentat fenomenul dopajului și la nivel mondial. "Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba și la Serena Williams. Nu vedeți cum arată? Oricum, pe americani nu prea îi controlează nimeni când vine vorba de dopaj. Dacă ar ieși la suprafață toate adevărurile despre dopajul americanilor, ar dispărea toate marile turnee, ar fugi toți sponsorii! Nu vă imaginați cum ar putea fi", a mai spus acesta.


    SerenaInstagram
SerenaInstagram
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png