Imagine HORROR: o ciclistă de top şi-a rupt nasul cu maşina!


    Caroline Buchanan
Caroline Buchanan

Campioană mondială la BMX şi Mountain Bike, australianca Buchanan s-a ales cu răni grave după un accident stupid pe patru roţi.

Specialistă la cursele cu bicicleta pe trasee montane şi pe teren accidentat, Caroline Buchanan a încheiat anul 2017 la spital, oferindu-le apropiaţilor şi susţinătorilor săi o imagine terifiantă. „Nu pot să zic că a fost un final de an aşa cum mi-am dorit”, a scris sportiva pe Intagram, alăturând o poză în care apare în suferinţă, cu nasul plin de sânge şi cu gâtul imobilizat.


    Caroline, pe patul de spital
Caroline, pe patul de spital

Paradoxal, ciclista de 27 de ani nu s-a ales cu aceste răni în timpul unei curse cu bicicleta, ci ca urmare a unui accident de maşină suferit în localitatea sa natală. Conform apropiaţilor ei, Buchanan se deplasa împreună cu un prieten, iar vehiculul acestuia din urmă s-a răsturnat pe şosea din cauze care au rămas deocamdată necunoscute. Caroline Buchanan are cinci titluri mondiale în probele de Mountain Bike şi BMX, iar în 2012 şi 2016 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, respectiv Rio.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg