Încep cursa pentru locul 1

Ultima actualizare:

    Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au  cucerit anul acesta, la Wimbledon, cel  mai important trofeu al carierei lorFoto: AP
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au cucerit anul acesta, la Wimbledon, cel mai important trofeu al carierei lorFoto: AP

Pentru Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer luni (16 noiembrie) va începe cea mai importantă competiţie din carieră. La finalul Turneului Campionilor, ei pot termina anul pe locul 1 în lume!

Perechea româno-olandeză va debuta luni, de la ora 14.00 (în direct la DigiSport), la cel mai important turneu al sezonului. Adversarii cuplului nostru sunt Marcin Matkowski şi Nenad Zimonjic, în faţa cărora au câştigat un meci din două disputate.

După cum mărturisea Horia,  pentru Click!, înaintea plecării la Londra, anul acesta simte că are şanse reale la trofeu: „Dacă până acum doar visam la titlu, acum pot spune că vrem titlul. Avem aproape doi ani împreună, avem experienţă şi simt că putem câştiga”, a spus Tecău.

Pentru el şi partenerul său cu care a mai participat anul trecut la Londra, nereuşind, însă, să câştige nici un meci, Turneul Campionilor reprezintă o mare oportunitate: ar putea ca la finalul competiţiei să urce pe primul loc în lume în ierarhia stabilită pe baza punctelor acumulate de la 1 ianuarie 2015. în acest moment, doar 65 de puncte îi despart de lideri, fraţii americani Bryan.

“Ar fi ceva foarte tare”, a declarat Rojer. „Desigur, fraţii Bryan au experienţă şi sunt favoriţi la ocuparea primului loc la finalul anului. Dar noi suntem aproape. Numai că mai sunt şi alte echipe care pot realiza acest lucru. Noi vrem doar să jucăm bine şi să o luăm meci cu meci. Aşa vor veni şi victoriile”, a spus olandezul, care a cucerit anul acesta, alături de Tecău, titlul la Wimbledon.

Florin Mergea a debutat duminică la Londra

Florin Mergea, calificat în premieră la Turneul Campionilor, a debutat duminică, după închiderea ediţiei, în proba de dublu. Alături de indianul Rohan Bopanna, Florin a avut un meci de foc, contra fraţilor Bryan, liderii la zi ai clasamentului mondial de dublu. Calificaţi în ultima clipă la competiţia londoneză, Florin şi Rohan au primit vestea când se aflau la o distanţă de peste 1.000 de kilometri unul de celălalt. „După ce am fost eliminaţi la Paris, eu am venit acasă şi Rohan a plecat în Italia”, a declarat Florin Mergea, care a fost primul dintre cei doi care a aflat că s-au calificat. „Când am văzut că Sock şi Pospisil au pierdut finala de la Paris, l-am tot sunat pe Rohan, dar nu avea semnal. Abia după 45 de minute am putut intra în contact cu el”, a declarat românul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net