Incredibil! A încheiat 44 de maratoane în 44 de zile consecutive

simeon stalpnicul png
Acest sportiv a încheiat 44 de maratoane în 33 de zile consecutiveFoto: Facebook

Pe 1 aprilie a acestui an, Peter Thompson (32 de ani) a pornit în aventura vieții sale. A participat la 44 de maratoane în țări diferite, timp de 44 de zile consecutive. Performanța sa a ajuns cunoscută în întreaga lume.

Aventura sa a început în Rusia și nu a vrut doar să-și testeze propriile forțe, ci a făcut acest lucru pentru o strângere de fonduri caritabile, după cum precizează Daily Star. Duminică, 14 mai, Peter și-a încheiat experiența la Dublin (Irlanda), unde a fost întâmpinat la linia de sosire de familie și de prieteni.

Timp de o lună și jumătate, impresionantul maratonist a strâns peste 20.000 de euro pentru acțiuni caritabile, dar în mod paradoxal, nu cursele au fost dificile, ci călătoria dintr-o țară în alta. Peter a mărturisit că toate formalitățile logistice au fost ca un coșmar. În fiecare zi, tânărul sportiv trebuia să se afle în altă țară, iar pentru a ajunge la timp, a fost nevoit să se folosească de toate mijloacele de transport posibile: tren, avion, autobuz, taxi, feriboturi etc.

Peter a suferit o rană la picior în timpul unui maraton, dar în general, nu a avut nicio problemă semnificativă. Vă imaginați că a avut un regim alimentar foarte strict și bine stabilit pentru a reuși o asemenea performanță, dar vă înșelați. Sportivul a mărturisit că lipsa timpului nu i-a permis să servească vreodată o masă completă, fiind nevoit să mănânce doar prăjituri, deci o cantitate mare de calorii pentru a cădea pe pistă epuizat.

El a mai declarat că a reușit să creeze legături foarte trainice cu oamenii pe care i-a întâlnit în cele câteva ore cât au durat competițiile , în ciuda faptului că era un necunoscut pentru toți ceilalți.

gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
botulism Sursă foto: Profimedia
Drona Mohajer 6 FOTO Ministerul iranan al Apărării jpg
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE