Inedit! Michael Phelps s-a luat la întrecere cu un rechin! Ghici cine a câștigat

24 iulie 2017
simeon stalpnicul png

Celebrul înotător Michael Phelps, câștigător a 23 de medalii de aur, a vrut să își măsoare viteza în apă cu cea a unui rechin.

Cunoscut drept cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, înotătorul s-a luat la întrecere cu cel mai de temut prădător al oceanului, rechinul alb, cunoscut și drept marele alb. Susținut de o armată de 15 înotători care i-au fost în permanență în apropiere pentru a-l proteja, potrivit Mirror.co.uk, Phelps a luat parte la cursa vieții lui. El și rechinul au înotat pe o distanță de 100 de metri.

Ei bine, spre dezamăgirea privitorilor, înotătorul nu s-a întrecut cu rechinul în același timp, ci în perioade diferite de timp, înotând cei 100 de metri separat. Ulterior, imaginea rechinului a fost proiectată lângă înotător, pentru a da senzația unei curse reale. În timpul competiției, Michael Phelps a purtat un costum special de scafandru, dar și o înotătoare similară cu cea a rechinului alb.

„A fost atât de extaziant”, a spus înotătorul. „Dragostea mea pentru rechini a existat toată viața. (...) Este cel mai tare lucru, să te arunci cu capul înainte. Se poate vedea cât de concentrat eram încercând să mă pregătesc pentru apa rece în care urma să înot”, a mai explicat Phelps.

„Ne-am întrecut 100 de metri. Este greu când ai vizibilitate scăzută, și am instalat un culoare pentru a arăta ca o piscină, dar este o provocare să vezi drept și să vezi pe unde mergi prin apă astfel”, a spus Michael Phelps.

simeon stalpnicul png
Michael Phelpsfoto: Hepta

Din păcate, cursa a fost câștigată de rechin, însă a fost o experiență inedită pentru sportiv, care a reușit să ajungă la uimitoarea viteză de 11 kilometri pe oră cu ajutorul înotătoarei și a costumului special. Insuficient totuși pentru o cursă cu un rechin care poate atinge viteza de 40 de kilometri la oră, potrivit nypost.com.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg