Înfrângere Jojo Dan

image
Înfrângere Jojo Dan: românul a primit 300.000 de dolari pentru lupta de sâmbătă

E clar, Anglia nu le prie┼čte boxerilor rom├óni: ├«nfr├óngere Jojo Dan. Dup─â ce, ├«n urm─â cu trei ani, Lucian Bute era f─âcut KO de Karl Froch, pierz├ónd centura mondial─â, s├ómb─ât─â, un alt rom├ón, Jo Jo Dan, a fost b─âtut m─âr de un britanic, Kell Brook.

├Änfr├óngere Jojo Dan! Noapte de co┼čmar pentru boxerul rom├ón Ion Ionu┼ú, alias Jo Jo Dan. De┼či venise la Sheffield cu g├óndul de a-i lua centura campionului mondial IBF la semimijlocie, Kell Brooks, pugilistul nostru nu a rezistat dec├ót patru runde loviturilor n─âucitoare ale adversarului, fiind nevoit s─â abandoneze.

Singura repriz─â mai echilibrat─â a fost prima, ├«n care rom├ónul nu s-a sfiit s─â atace. Apoi, a ├«nceput dezastrul. A fost trimis de patru ori la podea ├«n urm─âtoarele trei runde, astfel c─â antrenorul s─âu a cerut oprirea luptei la finalul reprizei a patra. 

ÔÇ×Am pierdut cum nu m─â a┼čteptam. A fost mai bun ca mine. Mul┼úumesc tuturor pentru sprijin!ÔÇŁ a spus dup─â ├«nfr├óngere Jojo Dan. Din p─âcate, pentru sportivul de 33 de ani aceasta a fost una dintre ultimele ┼čanse de a cuceri o centur─â mondial─â, el av├ónd deja ├«n palmares 3 ├«nfr├óngeri ├«n 37 de meciuri disputate la profesionism.

Înfrângere Jojo Dan: ce spune Doroftei

Jo Jo Dan e al doilea rom├ón care pierde ├«n Anglia o lupt─â pentru o centur─â mondial─â. ├Än 2012, pe 26 mai, la Nottingham, Lucian Bute a fost ├«nvins prin KO tehnic ├«n runda a cincea de Karl Froch. Aceea a fost prima ├«nfr├óngere din cariera pugilistului nostru, care ├«┼či pusese atunci pentru a 10-a oar─â la b─âtaie centura mondial─â IBF la categoria super-mijlocie.

Dup─â ├«nfr├óngere Jojo Dan a intrat ├«n colimatorul pre┼čedintelui Federa┼úiei Rom├óne de Box, Leonard Doroftei. "Singurul lucru pe care l-a avut Jo Jo Dan a fost curajul. De aceea, s-a ┼či prezentat la aceast─â confruntare. Kell Brook s-a mi┼čcat foarte bine. ┼×i Jo Jo s-a mi┼čcat bine...p├ón─â la ring. N-a fost ├«ns─â vina lui, ci a antrenorului. Tactica a fost total gre┼čit─â. Nu trebuia s─â stea la schimb de lovituri cu englezul, trebuia s─â fie ├«ntr-o permanent─â mi┼čcare".

Înfrângere Jojo Dan: momente-cheie

image
Jo Jo Dan a fost de patru ori la un pas de KO

4 momente-cheie ale meciului

1. Jo Jo Dan cade pentru prima oar─â la podea, ├«n runda a doua, dup─â ce prime┼čte o lovitur─â ├«n plin─â figur─â.

2. Românul e numărat a doua oară în meci, tot în runda a doua, după o nouă lovitură în figură.

3. Jo Jo cade a treia oar─â la podea, dup─â o serie n─âucitoare a lui Brook. Era runda a patra.

4. ├Än ultima secund─â a reprizei a patra, rom├ónul vrea s─â loveasc─â dar cade ┼či e din nou num─ârat, iar antrenoruls─âu cere oprirea luptei.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg