Ion Ţiriac, din nou în conflict cu Nadal şi Federer

Ultima actualizare:

    Ion Ţiriac (foto: Forbes)
Ion Ţiriac (foto: Forbes)

Conflictul dintre cei mai buni jucători ai lumii, Rafael Nadal şi Roger Federer, şi Ion Ţiriac continuă. Tenismenii sunt nemulţumiţi din cauza faptului că fosta glorie românească a schimbat culoarea zgurii turneului de la Madrid pe care îl patronează în albastru.

"Este o ruşine ce face acest om! O lipsă de respect faţă de tradiţia şi istoria acestei arene. Încă mai sper că nu voi fi nevoit să joc pe o zgură de culoare albastră", a declarat spaniolul Rafael Nadal pentru Tennis Temple.

Nici lui Roger Federer nu prea îi convine ideea. "Este o poveste lungă, dar este trist ca jucătorii sunt nevoiţi să joace pe o suprafaţă pe care nu o agrează. Nadal trebuie să lupte. Nu se poate aşa ceva tocmai la el în ţară", a spus Federer.

Ion Ţiriac le-a răspuns diplomat celor doi. "Nadal şi Federer sunt jucători grozavi. Le respect opinia, dar nu trebuie să o accept. Este un sport care a existat timp de o sută de ani şi care sper să mai existe încă 100 de ani. Sunt sigur că atunci când vor juca pe aceasta zgură vor ajunge la concluzia potrivită. Am petrecut mult timp gândindu-mă la aceasta idee, la modul în care putem să facem lucrurile mai bune nu doar pentru jucători, ci şi pentru spectatori", a afirmat Ţiriac. Turneul Masters 1000 de la Madrid va începe pe 6 mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net