Italienii se tem de Halep: "Pennetta are nevoie de un miracol!"

Ultima actualizare:

    Simona Halep - Flavia Pennetta se joaca marti dimineata, iar italienii vor adormi cu frica de româncă în gândFOTO: AP
Simona Halep - Flavia Pennetta se joaca marti dimineata, iar italienii vor adormi cu frica de româncă în gândFOTO: AP

Simona Halep va juca mâine dimineaţă semifinala de US Open în compania italiencei Flavia Pennetta, iar italienii sunt disperaţi după partida extraordinară făcută de româncă în sfertul cu Victoria Azarenka.

Jurnaliştii din Peninsulă au alocat azi spaţii largi jucătoarei noastre şi întâlnirii de mâine, cu toţi fiind de acord că Halep e favorită clară, iar Pennetta are nevoie de o minune pentru a prinde finala. Iată ce spun aceştia!

"Pennetta şi Vinci în semifinale. Pentru Pennetta urmează Simona Halep, cap de serie numărul 2. Ar fi nevoie de încă un miracol (deşi Pennetta conduce cu 3-1 în întâlnirile directe)", au scris ziariştii de la Intelligonews.it. 

"Palpitant, pasionant. Acestea sunt primele adjective care ne vin în minte pentru a descrie meciul dintre Simona Halep şi Victoria Azarenka, care a durat aproape trei ore şi s-a încheiat cu românca ridicând braţele către cer", au comentat şi cei de la oktennis.it.

"Ar trebui să vorbesc despre Simona Halep, care încă o dată a ajuns în semifinalele unui Grand Slam după ce a făcut un meci mare cu o jucătoare extraordinară, cum este Vika Azarenka. Ar trebui să descriu reuşita româncei de pe locul 2 WTA, care poate de fiecare dată să dea cursul unui meci, uneori şi cu probleme fizice. A fost capabilă să găsească lovitura câştigătoare după două ore de joc şi după o întrerupere cauzată de ploaie. Ar trebui să vorbesc despre al treilea set perfect cu care Simona a doborât rezistenţa sportivei din Belarus. Dar cum să fac toate acestea când Flavia Pennetta a ajuns din nou în semifinalele US Open? Acum în semifinale urmează Simona Halep, pe care în 2013 Pennetta a învins-o în două seturi. Să se repete povestea? Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep în sferturi", au comentat cei de la SuperNews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
Kylian Mbappe, PSG (EPA) jpg
Gheorghe Hagi, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures) jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net