Iubita l-a iertat pe Usain Bolt pentru infidelitate. Vezi ce au făcut cei doi!

28 septembrie 2017
article img
Usain Bolt

Usain Bolt, cel mai medaliat atlet din istorie, dețănător al recordurilor de viteză la 100 metri și 200 metri, a decis de ceva timp să se retragă din circuit.

Jamaicanul de 31 de ani a rămas însă în lumina reflectoarelor. De cele mai multe ori, sportivul apare în ipostaze care de care mai interesante alături de diverse tinere. Asta, cu toate că Bolt are și o parteneră stabilă.

article img
Jady duarte a publicat pe profilul personal o serie de fotografii în care apare alături de celebrul atlet Usain BoltFoto: Arhiva personală

Cel mai grav, Usain a călcat pe bec vara trecută, atunci când a fost fotografiat alături de o prostituată din Brazilia. Erau euforici, înfierbântați și dansau lasciv, mișcările lor imitându-le pe cele sexuale.

article img
Superba Kasi Bennett l-a iertat pe jamaicanFoto: Instagram

Iubita campionului a reușit, totuși, să treacă peste această poveste, care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal câteva zile.

În această vară, Bolt a ”comis-o” din nou, de această dată fiind surprins la o petrecere în Grecia. ”Fulgerul” era încojurat de mai multe domnișoare, astfel că paparazzilor le-a fost destul de greu să-și dea seama dacă fostul atlet își înșela iubita cu vreuna dintre ele, sau doar se bucura de compania lor. Un lucru este însă sigur, partenera lui oficială nu l-a însoțit la distracția din Mykonos.

article img
Paparazzii Splashnews relatează că Usain Bolt a plecat din club cu un grup de fete, însă în mașini diferitefoto: Splashnews

După atâtea gafe, Usain s-a gândit că este cazul să facă gesturi frumoase și pentru iubita lui, astfel că a scos-o și pe ea în lume. Tot la o petrece, chiar la una uriașă.

A dus-o în Munchen, la Oktoberfest, unde au băut halbă după halbă. Bolt nu s-a arătat foarte dragăstos cu bruneta pe care însă nu a scăpat-o din ochi.

article img
Usain și-a dus iubita la Oktoberfestfoto:guliver splashnews