La volei, ca la fotbal: selecționerul are coronavirus și conduce antrenamentele online

image
Luciano Pedulla este antrenorul naționalei feminine de volei a României din 2019FOTO: Profimedia

Reunire cu peripeții pentru naționala feminină de volei a României. Lotul ”tricolorelor” s-a strâns la începutul acestei săptămâni la Cluj-Napoca pentru a pregăti participarea în prima competiție internațională a acestei veri, Golden League!

Marele absent al acestei perioade de pregătire este chiar antrenorul principal al echipei, italianul Luciano Pedulla. Acesta a fost depistat pozitiv la controlul pentru coronavirus făcut înaintea plecării spre România și a rămas în izolare acasă. Tehnicianul se simte bine, este asimptomatic și e prezent zilnic alături de fete și de membrii staff-ului prin intermediul platformei Zoom. El a făcut planul de pregătire și asistă live la toate antrenamentele, putând interveni atunci când situația o cere. În aceste condiții, ședintele de pregătire sunt conduse din sală de cei doi secunzi ai lui Pedulla, Marius Măcicășan și Ciprian Dărnescu.

Pentru această prima acțiune a fost alcătuit un lot lărgit de 19 jucătoare. Printre cele convocate în premieră la senioare se numără și Alexia Căruțașu, adolescenta de 17 ani care a făcut furori în acest sezon în campionatul Turciei, dar și în Cupa Challenge, pe care a câștigat-o cu Yeșilyurt Istanbul. Meciurile din Golden League, competiție care va începe peste o lună, vor fi ca o selecție pentru alcătuirea lotului în vederea participării la turneul final al Europeanului programat în luna august, și unde România este co-organizatoare.

Și Rădoi a condus echipa prin Zoom

O situație similară a avut loc și la naționala de fotbal a României, acolo, unde selecționerul Mirel Rădoi a lipsit din cantonamentul de dinaintea meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial, fiind infectat cu coronavirus. Drept urmare, el avea ședințe cu jucătorii pe Zoom, dar și urmărea live toate antrenamentele făcute de aceștia.

image
Mirel Rădoi comunică cu staff-ul tehnic și jucătorii naționalei prin ZoomFoto: frf.ro
cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
Vladimir Putin FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali