Lacrimile mamei au convins-o pe Alina Dumitru! VIDEO

simeon stalpnicul png

Judoka de la Steaua s-a întors vineri de la Istanbul cu a şaptea medalie de aur la Campionatele Europene din carieră şi a fost aşteptată de mama şi de fratele ei.

Pentru mama unei septuple campioane europene, la care se mai adaugă şi un titlu olimpic dar şi trei medalii de bronz la Mondiale, drumurile la aeroport, după marile competiţii, au devenit obişnuinţă.

Emoţiile aşteptării nu au dispărut, la fel ca şi cele din timpul concursurilor, însă cele mai fericite momente vin la final.

Alina Dumitru a fost întâmpinată de mamă la aeroport

„Imediat după ce s-a terminat concursul şi a cântat imnul, au început să sune vecinii. S-au obişnuit şi ei cu succesele Alinei.

Mai greu a fost să o conving să continue. Câte rugăminţi, câte lacrimi. Trebuia însă să meargă mai departe, pentru că e un copil bun", a spus mama Alinei Dumitru, cu câteva minute înainte ca fiica ei să-şi facă apariţia la aeroport cu cel de-al şaptelea titlu continental.

Şi nu ultimul, din ce spune judoka. „Nu am de gând să mă opresc aici. Aş mai vrea unul, la anul", ne-a declarat Alina Dumitru.

N-ar renunţa la niciunul dintre trofeele europene pentru unul mondial, singurul care îi lipseşte din carieră.

„Trebuie să vină şi acel aur la Mondiale. Dar dacă nu, voi fi la fel de fericită pentru tot ceea ce am realizat până acum", a mai spus Alina.

Jocurile Olimpice de la Londra vor fi cu siguranţă ultima competiţie pentru fata de aur a judoului românesc.

„După 30 de ani trebuie să faci şi altceva. Dacă voi deveni mamă, vreau să mă dedic în totalitate copilului şi nu voi mai face sport de performanţă.

Dar aş vrea să-mi închei cariera cu o medalie olimpică", a încheiat Alina, care va împlini 30 de ani anul viitor, după încheierea JO de la Londra.

Va merge la Steaua-Dinamo

Stelistă încă din copilărie, Alina Dumitru, care este şi legitimată la clubul militar, va merge în Ghencea pentru derby-ul Steaua - Dinamo, de luni.

„Chiar am vorbit cu fratele şi cu iubitul meu şi aş vrea să mergem pe stadion. Am mai fost până acum, dar niciodată la un derby cu Dinamo", a spus Alina.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin FOTO EPA EFE jpg
Incendiu la parcul industrial Tetarom din Cluj Napoca jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg