Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa se luptă pentru medalii la Mondiale

Ultima actualizare:
Larisa Iordache
Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, în finale la bârnă, sol şi individual-compus, în timp ce Sandra Izbaşa a obţinut calificarea în finală la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia).

Larisa Iordache a parcurs toate cele patru aparate primind următoarele note: 13.166 la paralele, 15.266 la bârnă, 14.933 la sărituri şi 14.500 la sol. Iordache s-a calificat în finale la bârnă (de pe locul 1), sol (3) şi individual-compus (total de 57.865 puncte, locul 4).


    Larisa Iordache
Larisa Iordache

La rândul său, Sandra Izbaşa a evoluat doar la sol, fiind notată cu 14.733 şi obţinând calificarea în finală de pe locul 2.

Luni, în prima subdiviziune a calificărilor a evoluat mezina lotului României, dar şi a competiţiei, Ştefania Stănilă, care a obţinut notele 12.700 la sol şi 12.266 la bârnă, ratând cele două finale.

România mai are reprezentare în finalele din concursul masculin, gimnastul Marius Berbecar obţinând marţi calificarea în finale la sărituri şi paralele, în timp ce Cristian Băţagă, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Muntean au ratat ultimul act la aparatele la care au concurat.

Joi este programată finala la individual-compus masculină, vineri cea similară feminină, iar sâmbătă şi duminică vor avea loc finalele pe aparate.

La CM de la Antwerp participă 410 gimnaşti (269 băieţi şi 141 fete), urmând să se acorde medalii în finalele pe aparate şi cele la individual-compus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net