Liana Ungur, în ultimul tur al calificărilor la Praga

Ultima actualizare:

    Liana Ungur
Liana Ungur

Liana Ungur mai are nevoie de o singură victorie pentru a accede pe tabloul principal al turneului WTA de la Praga, Cehia, dotat cu premii totale în valoare de 220.000 de dolari.

În turul al doilea al calificărilor, Liana Ungur a depăşit-o fără probleme pe austriaca Nikola Hofmanova, a şasea favorită, scor 6-1,6-2, după 78 de minute de la primul serviciu. Mâine, în ultima rundă a calificarilor, românca se va duela cu o altă austriacă, Tamira Paszek, care a pierdut doar opt game-uri în ultimele două partide.

Victor Crivoi s-a calificat iîn turul decisiv al calificărilor turneului ATP de la Stuttgart, Germania, după ce a trecut, cu 6-3, 7-6(6), de irlandezul Louk Sorensen. Bucureşteanul, al şaptelea favorit, se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu Jan Minar (Cehia).

Alexandru Luncanu a fost învins în turul secund al calificărilor concursului ATP de la Bastad, Suedia, de suedezul Pablo Figueroa, scor 5-7, 6-3, 2-6. Românul va primi 6 puncte ATP şi 650 de euro pentru victoria obţinuta în prima rundă a calificărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net