Lovitură de teatru: Simona Halep renunță la o colaborare de trei ani!


    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep ar putea începe sezonul 2018 fără un sponsor de echipament. Conform celor de la tennis.life, jucătoarea ar fi decisă să nu mai continue colaborarea cu firma Adidas, care o îmbracă în circuit din 2014.

Sursele tennis.life spun că Simona Halep nu și-a reînnoit contractul cu firma germană, iar asta înseamnă, în mod evident, nu doar că cele două părți nu vor mai continua împreună, dar că ea deja a început negocierile cu altcineva.

Contactată de cei de la tennis.life, Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a dat răspunsul clasic atunci când nu vrei să confirmi evidența: ”No Comment” a scris fosta campioană de la Roland Garros într-un e-mail în care a adăugat că va contacta din nou redacția atunci când va avea ceva de adăugat.

Simona Halep a devenit parte din familia Adidas în aprilie 2014, atunci când a purtat pentru prima dată hainele sponsorului ei la meciul de Fed Cup dintre România și Serbia, de la București. Până la Adidas, Simona era sub contract cu Lacoste.

Conform celor de la tennis.life, neprelungirea contractului dintre Simona Halep și Adidas a survenit din cauza neînțelegerilor de ordin financiar. Firma Germană a propus o sumă de bani, dar reprezentații Simonei au cerut mai mult, având în vedere că românca e lider mondial. Dar cum Adidas deja și-a făcut bugetul pentru 2018, pretențiile jucătoarei noastre nu au putut fi satisfăcute.

Astfel, turneul de la Shenzhen este de două ori interesant. Mai întâi pentru că o vom revedea pe Simona în circuit, iar apoi pentru că vom vedea cu ce echipament va juca.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg