Luptătorul Remy Bonjasky vine cu iubita la Bucureşti. Află când!

Luptătorul originar din Surinam este aşteptat la Gala Superkombat WGP, eveniment ce îşi propune să reunească marile nume din sporturile de contact pe reguli de K1. Bonjasky este interesat să participe la acest super eveniment sportiv, ce va avea loc pe 21 mai la patinoarul Flamaropol, nu doar pentru că aici vor participa nume grele din K1, precum Albert Krauss, Dzevd Poturak, Sergey Lascenko, Cătălin Moroşanu şi alţii ci şi pentru că evenimentul va fi expus în 4 continente, transmis în direct în 73 de ţări, aproximativ 350 de milioane de telespectatori putând urmări prin intermediul postului pan european Eurosport mega spectacolul de lupte.

"Am avut ocazia la Gala WAKO Pro Grand Prix de la Budapesta să îl cunosc mai bine pe Remy Bonjasky, care nu este doar un luptător desăvârşit dar şi un om de calitate. L-am invitat la Bucureşti, la Gala Superkombat WGP de pe 21 mai, atât pe el cât şi pe iubita lui. Pe lângă regalul de lupte, vreau să ofer cuplului şi o minivacanţă de neuitat la complexul de evenimente Ambasad'or pe care Îl deţin în Otopeni şi care este partener oficial la galele din circuitul K1 organizate de Edi Irimia. Intenţionez să-i arăt lui Bonjasky adevărata faţă a României, cu locuri frumoase, oameni interesanţi şi evenimente importante", a arătat Nicuşor Stan pentru www.ambasador-events.ro.

Preşedintele WAKO Pro pe România a fost consolat după meciul pierdut de Coco Rus la Budapesta chiar de către francezul Freddy Kamayo, cel care l-a învins pe luptătorul român. "A văzut că sunt supărat că sportivul nostru, Coco Rus, a pierdut lupta şi atunci am bătut palma cu el să facem revanşa la Bucureşti într-un viitor apropiat. O să vorbesc cu Edi Irimia să aranjăm ceva", a mai spus Nicuşor Stan.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Preparația Coroiești Vulcan Foto Daniel Guță (2) jpg
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg