Madonna trage de fiare 6 ore pe zi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În pauza Super Bowl, finala campionatului de fotbal american programată în 5 februarie (duminică spre luni, la 1.30, în direct la Sport 1), în care se vor confrunta formaţiile New England Patriots şi New York Giants, va avea loc un recital dat de Madonna.

Artista, care a fost majoretă în tinereţe, va împărţi scena, din câte se pare, cu trupa LMFAO, cunoscută pentru hit-ul "Party Rock Anthem".

Ea va cânta şi noul ei single, "Give Me All Your Luvin", care a fost lansat pe you-tube. Cu toate că are 53 de ani, Madonna se prezintă într-o formă de zile mari. Iar explicaţia pentru tonusul artistei care are şi patru copii este că face sport.

În urmă cu doi ani, când a concertat la Bucureşti, americanca de origine italiană a avut la dispoziţie, lângă scenă, o sală de fitness! Apropiaţii Madonnei au spus că ea obişnuieşte să-şi lucreze muşchii, la diverse aparate, între trei şi şase ore pe zi.

De asemenea, ea face aerobic şi yoga, precum şi reprize de alergare. Şi că de pregătirea ei fizică se ocupă doi instructori. Madonna le-a promis organizatorilor Super Bowl că nu va veni pe teren în ţinute extravagante - aceştia se tem să nu se repete momentul de acum câţiva ani când Janet Jackson şi-a arătat un sân în timp ce concerta alături de Justin Timberlake.

Timişoreanul Zoltan Mesko va juca în finală

România va avea pentru prima oară un reprezentant în Super Bowl. Plecat din ţară împreună cu părinţii, în 1997, pe când nu împlinise încă 11 ani, timişoreanul Zoltan Mesko şi-a făcut ucenicia la echipa Universităţii din Michigan, iar în 2010 a semnat cu New England Patriots, una dintre cele mai bogate şi titrate echipe din sportul de peste Ocean şi finalistă în acest an. El evoluează pe postul de punter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net