Maria Sharapova a luat o decizie șocantă după înfrângerile din ultima perioadă


    Maria Sharapova s-a despartit de antrenor dupa patru aniFoto: GettyImages
Maria Sharapova s-a despartit de antrenor dupa patru aniFoto: GettyImages

Rusoaica Maria Sharapova nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a fost învinsă la ultimele două turnee în primul tur. Așa că a luat o decizie radicală: a renunțat la antrenorul cu care a lucrat în ultimii patru ani.

Maria Sharapova a decis să nu mai continue colaborarea cu antrenorul olandez Sven Groeneveld după mai bine de patru ani. E adevărat că un an și jumătate din această colaborare a fost doar pe hârtie, căci rusoaica a fost suspendată, dar chiar și așa, e vorba de o legătură de lungă durată.

“După patru ani de colaborare împreună, provocatori şi de succes, vreau să-i mulţumesc lui Sven pentru loialitatea sa incredibilă, munca etică şi, cel mai important, pentru prietenia pe care am format-o, ce va merge dincolo de un parteneriat de lucru. Deşi am decis de comun acord ca drumurile noastre să se despartă, am fost incredibil de norocoasă să am un lider de echipă ca el în ultimii patru ani“, a declarat fostul număr 1 WTA, într-un comunicat postat pe propriul site.

“Maria este una dintre cele mai harnice şi profesioniste jucătoare cu care am lucrat vreodată. Puterea şi spritul ei de luptă vor continua să reprezinte o forţă de luat în considerare şi am cel mai profund respect pentru ea, ca jucătoare şi ca persoană”, a afirmat, la rândul lui, Groeneveld.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Zile libere legale în 2023
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png