Maria Sharapova poate sta 7 ani la închisoare

simeon stalpnicul png

Maria Sharapova are probleme cu justiția tocmai în India. Dacă acuzațiile împotriva ei se vor dovedi adevărate, ea riscă să primească o pedeapsă de 7 ani de închisoare!

Informația a fost dezvăluită de Times of India, care citează un oficial al poliției din Delhi. Conform acestuia, la sediul poliției s-a depus o plângere la adresa Sharapovei pentru înșelăciune și conspirație. Ea e acuzată că și-a folosit numele pentru a face publicitate unui complex rezidențial care ar fi trebuit să fie gata în 2016, dar care nici măcar nu a început să fie construit. Problema e că unele apartamente ar fi fost vândute, iar păgubiții spun că tocmai faptul că au văzut-o pe Sharapova făcând reclamă i-a convins să cumpere ceva ce nu există. Dacă se va dovedi vinovată, rusoaica ar putea fi condamnată la 7 ani de închisoare, conform – scrie presa internațională - secțiunii 420 din Codul Penal Indian.

Chiar dacă pare o glumă proastă, totuși lucrurile sunt ceva mai încurcate, pentru că acel complex de locuințe ar fi trebuit să poarte chiar numele rusoaicei: ”Ballet by Sharapova”. ”Sharapova nu numai că a făcut o reclamă agresivă complexului, dar a și dat impresia că finanțează construcția,așa că este parte din această conspirație criminală”, se arată în plângere. Sharapova a făcut acest lucru începând din 2013.

Următoarea audiere a martorilor la poliție va avea loc pe 23 noiembrie. Sharapova încă nu a fost citată, dar e greu de crezut că ea va mai călca prea curând în India.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg