Maria Sharapova s-a apucat de box


    Maria Sharapova boxează și pe plajăFOTO: Instagram
Maria Sharapova boxează și pe plajăFOTO: Instagram

Retrasă din activitate după eliminarea de la Australian Open din acest an, rusoaica Maria Sharapova se menține în formă prin box.

Fostul lider mondial a postat un video pe clip în care le arată fanilor mișcările de box pe care le-a învațat de-a lungul anilor, dar și câteva secvențe dintr-un antrenament pe plajă, la Los Angeles. Totul, alături de antrenorul său personal, Tommy Cassano. În vârstă de 33 de ani, Sharapova s-a apucat de box pentru creșterea condiției fizice în 2016, în timp ce era suspendată pentru dopaj. După explirarea suspendării de 15 luni, în 2017, rusoaica a continuat să facă antrenamente de box, explicându-le ziariștilor că această  nouă pasiune o ține ocupată. ”Am încercat boxul ca modalitate de a mă ține în formă. A fost ceva extraordinar, mai ales că în timp ce exersam îmi imaginam diverse persoane pe care aș fi vrut să le lovesc”, a mărturisit fostul lider al tenisului feminin.

Ea nu e singura tenismenă fostă sau actuală care a încercat boxul ca sport complementar în pregătire. Daneza Caroline Wozniacki, retrasă și ea în acest an, era una dintre cele mai pasionate de antrenamentele specifice și, conform specialiștilor, avea potential pentru o carieră profesionistă și în ring, dacă ar fi luat-o pe calea aceasta. De la noi, Sorana Cîrstea a avut multe antrenamente de box în anii trecuți, de la câteva dintre acestea postând imagini pe rețelele sociale.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png