Maria Sharapova se iubește cu prietenul prințului William, Alexander Gilkes

Alexander Gilkes este un afacerist de succes
Alexander Gilkes este un afacerist de succes

Maria Sharapova (31 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexander Gilkes, un prieten apropiat al prinţul Harry. Zvonurile despre o posibilă relaţie între jucătoarea de tenis şi afaceristul de 39 de ani circulau de multă vreme, însă abia zilele trecute rusoaica a confirmat relaţia.

Maria Sharapova e mai fericită ca niciodată. Blonda cu picioare interminabile este îndrăgostită de prietenul prințului William, afaceristul Alexander Gilkes.

Alexander Gilkes şi William au studiat la Colegiul Eton, din Regatul Unit şi au rămas prieteni foarte buni. În weekend, rusoaica a postat câteva fotografii pe Instagram din vacanţa ei în zona rurală Cotswolds, Anglia, acolo unde a fost însoţită de Gilkes. În aceeaşi zi, Alexander a postat şi el o fotografie pe Instagram din Cotswolds. Tenismena a urcat şi o fotografie cu Alexander pe contul ei de Instagram, însă a şters-o la scurt timp, scrie People.


    Alexander Gilkes este un afacerist de succesFoto: Guliver/ Getty Images
Alexander Gilkes este un afacerist de succesFoto: Guliver/ Getty Images

Primele zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi au apărut în ianuarie, însă niciunul nu a confirmat relaţia. Au fost văzuţi în martie la o plimbare prin Beverly Hills, apoi în iunie au fost fotografiaţi la Argento Ball, la o gală organizată de Elton John în iunie. În august, Gilkes a fost văzut în tribune la U.S Open, la un meci de-al Mariei.

Înainte de Gilkes, Maria Sharapova s-a iubit cu tenismenul Grigor Dimitrov şi a fost logodită până în 2012 cu baschetbalistul Sasha Vujacic. Alexander Gilkes a fost căsătorit cu Misha Nonoo, de care a divorţat în 2016, după 13 ani de relaţie. Nonoo este cea care le-a făcut cunoştinţă lui Meghan Markle cu prinţul Harry.

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
FotoJet jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg