Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, fosta soție: "Scoteam ce este mai rău unul din celălalt"

image
Marian Drăgulescu a vorbit despre relația cu fosta soție, Larisa Sursă foto: Kanal D

Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a fost invitatul Denisei Rifai în platoul emisiunii pe care aceasta o moderează. Gimnastul cu o carieră impresionantă a vorbit despre unul dintre cele mai controversate episoade din viața sa: acuzațiile de agresiune pe care i le-a adus fosta soție, Larisa Drăgulescu, și mariajul tumultos pe care l-a avut cu ea.

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai apreciați sportivi, iar performanțele obșinute de el în gimnastică sunt unele greu de egalat. Profesia i-a adus întotdeauna împlinire, însă nu se poate spune același lucru și despre viața sa personală, care a fost prsărată cu diferite scandaluri. Căsătoria cu Larisa a fost una plină de reproșuri, iar actele de agresiune nu au lipsit, după cum recunoaște Marian Drăgulescu.

Întrebat de ce a bătut-o pe prima sa soție, Larisa, Marian a dezvăluit că relația pe care a avut-o cu ea a fost una toxică și că ambii au apelat la violență, crezând că așa ar putea să își rezolve conflictele. 

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt.

Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de...Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru...Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea.De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut...Nu, niciodată (N.R dacă a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri", a declarat Marian Drăgulescu. 

Citește și: 

Marian Drăgulescu, răspunsul la întrebările: ”De ce ați bătut-o pe Larisa? V-ați bătut copiii?”

Marian Drăgulescu față în față cu Denise Rifai: „Este abuzul o practică în gimnastica românească"?

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Screenshot (539) png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin si Serghei Soigu
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg