Medaliații olimpici de la Tokyo și-au primit mașinile promise

Ultima actualizare:

    Medaliații olimpici la COSR, înainte de a-și primi mașinileFOTO: Inquam Photos
Medaliații olimpici la COSR, înainte de a-și primi mașinileFOTO: Inquam Photos

Sportul românesc nu o duce deloc bine în ceea ce privește fondurile alocate tinerelor talente, dar acei puțini care reușesc să urce în top au parte și de satisfacții materiale. Medaliații olimpici români de la Tokyo și-au primit marți seara mașinile promise de sponsorul COSR.

Într-o festivitate organizată pe esplanada Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cei nouă sportivi care au reușit să urce pe podium în Japonia au avut din nou motive de bucurie. Ei au intrat în posesia mașinilor Toyota promise drept premiu de sponsorul cu același nume al olimpismului românesc. Conform înțelegerii, medaliatele cu aur, adică Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, au primit câte o mașină Toyota C-HR Full Hybrid, în valoare de aproximativ 35.000 de euro. Ceilalți sportivi, toți vicecampioni olimpici, Ana Maria Popescu (spadă), Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc (dublu rame), Cosmin Pascari, Ştefan Berariu, Mugurel Semciuc şi Mihăiţă Ţigănescu (patru rame) au primit câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid, în valoare de aproximativ 26.000 de euro.

”Am muncit mult şi am reuşit să oprim declinul în care se afla sportul din România. Am reuşit să fim un pic mai buni decât în 2016, la Rio. Am învăţat multe în această perioadă şi am trecut prin momente dificile, aşa cum a trecut întreaga planetă. Am trecut împreună şi uniţi, pentru că sportul înseamnă echipă, înseamnă unitate. În aceste timpuri, avem nevoie de asemenea modele, avem nevoie de asemenea sportivi minunaţi. Meritaţi din plin respectul şi premiile pe care vi le vom oferi în această seară”, a spus președintele COSR, Mihai Covaliu, care a mai dezvăluit că și medaliații de la Paris 2024 vor primi, la rândul lor, automobile ale producătorului japonez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net