Medaliații olimpici de la Tokyo și-au primit mașinile promise


    Medaliații olimpici la COSR, înainte de a-și primi mașinileFOTO: Inquam Photos
Medaliații olimpici la COSR, înainte de a-și primi mașinileFOTO: Inquam Photos

Sportul românesc nu o duce deloc bine în ceea ce privește fondurile alocate tinerelor talente, dar acei puțini care reușesc să urce în top au parte și de satisfacții materiale. Medaliații olimpici români de la Tokyo și-au primit marți seara mașinile promise de sponsorul COSR.

Într-o festivitate organizată pe esplanada Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cei nouă sportivi care au reușit să urce pe podium în Japonia au avut din nou motive de bucurie. Ei au intrat în posesia mașinilor Toyota promise drept premiu de sponsorul cu același nume al olimpismului românesc. Conform înțelegerii, medaliatele cu aur, adică Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, au primit câte o mașină Toyota C-HR Full Hybrid, în valoare de aproximativ 35.000 de euro. Ceilalți sportivi, toți vicecampioni olimpici, Ana Maria Popescu (spadă), Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc (dublu rame), Cosmin Pascari, Ştefan Berariu, Mugurel Semciuc şi Mihăiţă Ţigănescu (patru rame) au primit câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid, în valoare de aproximativ 26.000 de euro.

”Am muncit mult şi am reuşit să oprim declinul în care se afla sportul din România. Am reuşit să fim un pic mai buni decât în 2016, la Rio. Am învăţat multe în această perioadă şi am trecut prin momente dificile, aşa cum a trecut întreaga planetă. Am trecut împreună şi uniţi, pentru că sportul înseamnă echipă, înseamnă unitate. În aceste timpuri, avem nevoie de asemenea modele, avem nevoie de asemenea sportivi minunaţi. Meritaţi din plin respectul şi premiile pe care vi le vom oferi în această seară”, a spus președintele COSR, Mihai Covaliu, care a mai dezvăluit că și medaliații de la Paris 2024 vor primi, la rândul lor, automobile ale producătorului japonez.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
cub carmen brumă png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
neymar plange brazilia jpg
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg