Michael Schumacher dă semne de revenire. Agentul germanului confirmă

image
michael

Fostul campion mondial de Formula 1 dă primele semne de revenire din coma în care se află de la finalul lunii decembrie 2013.

BBC a anunţat pe contul de Twitter ca Michael Schumacher are "momente în care şi-a recăpătat cunoştinţa", potrivit agentului fostului pilot german.

simeon stalpnicul png
michael

"Michael continuă să facă progrese pe drumul său. El arată momente de conștiință și de trezire. Are de dus o luptă lungă și dificilă, dar împreună cu echipa spitalului din Grenoble rămânem încrezători. Suntem foarte recunoscători pentru simpatia de durată arătată de fani. În același timp, vom cere din nou înţelegere din partea fanilor şi nu vreau să intru în detalii pentru a proteja intimitatea lui Michael și a familiei sale. Trebuie să lăsăm echipa de medici să lucreze în pace", a declarat managerul lui Michael, Sabine Kehm, pentru Bild.

Michael Schumacher se află internat la un spital din Grenoble (Franţa) de mai bine de două luni, după ce a suferit un accident pe pârtia de schi, în vacanţă. Fostul pilot de Formula 1 a intrat în comă, iar medicii erau sceptici în legătură cu posibilitatea de a-l trezi.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
ruxi si cristi mitrea jpg
florin piersic actor roman jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
Vandalizare mijloace de transport în comun FOTO Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali