Michael Schumacher: ultimele veşti despre starea de sănătate

Ultima actualizare:

    Michael Schumacherfoto: reuters
Michael Schumacherfoto: reuters

Michael Schumacher se află în recuperare după ce la data de 29 decembrie 2013 a suferit un accident de schi. De atunci şi până acum s-au petrecut mai multe evenimente în viaţa sa şi Click! vi le prezintă punctual.

Michael Schumacher a suportat mai multe operaţii după tragicul eveniment, el fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever şi hemoragie cerebrală. A fost trezit din coma artificial şi mutat în vara anului trecut din spitalul din Grenoble la o clinică din Lausanne.

Din septembrie e la reşedinţa sa din Gland, casa fiind transformată într-un adevărat centru de recuperare. Se află în scaun cu rotile şi cu ajutorul ochilor poate „comunica”. "Progresul în recuperare este dureros de lent. Nu se întrevede niciun miracol", a spus un apropiat al familei Schumacher.

Importantă pentru Michael Schumacher a fost data de duminică, 22 martie. Acum 23 de ani, în 1992, el ajungea pentru prima dată pe un podium în Formula 1, obţinând locul trei la Marele Premiu al Mexicului. Avea doar 23 de ani şi promitea deja o carieră deosebită, una în care avea să devină de şapte ori campion mondial.

Michael Schumacher: a rămas cel mai bogat pilot din Formula 1

Interesant e că neamţul are cea mai mare avere dintre piloţii de Formula 1, în top fiind incluşi şi actuali concurenţi, chiar dacă el e retras de mult. În clasament e lider cu 780 de milioane de dolari, ca o comparaţie suma reprezentând 43 la sută din valoarea netă a tuturor celor din top zece. Fernando Alonso e pe locul doi, cu 220 de milioane de dolari, iar pe trei e Kimi Raikkonen, cu 180.

Michael Schumacher: fiul său îi calcă pe urme

Un alt eveniment important, de când Michael Schumacher se află în comă, e că fiul său Mick, în vârstă de 15 ani, participă din acest sezon în Formula 4, o competiţie rezervată tinerelor talente. Totuşi, familia a avut emoţii atunci când puştiul a suferit un accident în timpul unot teste. El a ieşit în decor când rula cu 160 km/h, în timpul unor teste, dar a scăpat nevătămat.

O veste mai puţin plăcută legată de fostul campion e că hoţii au furat mai multe obiecte ale doctorului ce are grijă de el. Se pare că fişa medicală a lui Michael Schumacher ar fi intrat în posesia acestora, iar informaţiile ar putea fi vândute pentru mulţi bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net