Mike Tyson vrea să dea „lovitura”, dar nu în box! Și-a deschis fermă de cannabis


    Mike Tyson s-a făcut cultivator de cannabis, în scop medicinalFoto: Getty
Mike Tyson s-a făcut cultivator de cannabis, în scop medicinalFoto: Getty

Mike Tyson are de gând să cucerească piața legală de marijuana! Fostul campion la box, categoria grea, a pus mâna în decembrie 2017 pe o facilitate care asigură condițiile necesare creșterii cannabisului. Tyson a luat această decizie după ce s-a legalizat consumul medicinal de mariajuana în California.

Proprietatea achiziționată de Mike Tyson are o suprafață de peste 16 hectare și este situată în deșertul Californiei. La 60 de mile distanță, pe direcția sud-vest, de Valea Morții, una dintre cele mai aride locuri de pe planetă (de unde și denumirea), după cum relatează Daily Mail.

Fostul boxer va folosi jumătate din acest teren pentru cultivarea cannabisului, într-un mediu special amenajat pentru a se dezvolta controversata plantă. Tyson are însă planuri mărețe. tot aici va funcționa și o școală unde crescătorii de cannabis vor fi învățați tainele și metodele de ultimă generație pentru cultivarea plantei. Tyson este un mare susținător al medicinei naturiste și este încrezător în efectele benefice de vindecare a anumitor boli foarte grave, printr-un consum, bazat pe prescripție medicală, de marijuana.

Astfel, ferma lui se va axa și pe cercetare în acest domeniu. Aici vor fi studiate și testate efectele benefice ale marijuanei. Aici nu va fi crescut cannabis pentru proprietățile sale psihoactive, ci pentru tratarea afecțiunilor inflamatorii. Mai multe studii au arătat că marijuana acționează ca un antioxidant natural, anticonvulsiv și are efecte antipsihotice.

Tyson vrea ca ferma lui să contribuie în special la tratarea bărbaților și femeilor care suferă de afecțiuni psihologice dobândite în urma serviciului militar.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg