Monica Iagăr se iubeşte cu un judoka


    Monica şi Cristi formează un cuplu de un an
Monica şi Cristi formează un cuplu de un an

La 42 de ani, Monica Iagăr se poate considera o femeie împlinită. Îi merge bine şi profesional, şi sentimental. Şi asta, datorită lui Cristi Neacşu, un fost campion la judo care, de un an, o face să zâmbească mai mult.

”Cine se aseamănă se adună”, aşa spune o vorbă din popor, şi se pare că i se potriveşte mănuşă Monicăi Iagăr. După câteva relaţii care nu au avut un final fericit, fosta atletă şi-a găsit liniştea lângă un bărbat care împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru sport, mai precis pentru artele maţiale.

Dacă ea a făcut performanţă la săritura în înălţime, Cristi Neacşu a fost campion la judo. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar Cristi şi-a impresionat iubita şi mai mult după ce i-a insuflat şi fetiţei sale dragostea pentru acest sport.

Monica ne-a vorbit în exclusivitate despre povestea ei de dragoste. ”Sunt bine în viaţa personală. Eu şi Cristi suntem împreună de un an, ne gândim la mai mulţi paşi în relaţia noastră, însă o luăm încetişor. Cristi a făcut performanţă în judo şi chiar ne-am bucurat că mezina, Maya (8 ani), este atrasă şi ea de acest sport. A început de puţin timp să-l practice şi văd că-i place să-şi elibereze energia în felul ăsta. În plus, şi-a găsit şi un partener de joacă. Cristi îi mai explică, mai fac scheme împreună prin casă, pe saltele. Sora ei mai mare, Ayanna (15 ani), se pregăteşte de capacitate, aşa că are alte preocupări”, a declarat Monica Iagăr pentru Click!.

Cristi este apropiat de cei mici
Cristi este apropiat de cei mici

Cristi nu e doar partenerul ei de viaţă, ci şi de afaceri, pentru că, încă de la început, acesta s-a implicat şi în managerierea sălilor de sport pe care Monica le deţine în Bucureşti. Ea nu se gândeşte să îmbrace rochia de mireasă, însă nici nu exclude posibilitatea de a deveni ”doamna Neacşu”.

”Noi suntem spre o altă vârstă, nu ţin să îmbrac neapărat rochia de mireasă, totuşi nu zic nu,  cert este că ne înţelegem bine, locuim împreună în aceeaşi casă, creştem fetele”, ne-a mai spus fosta atletă. 

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png