Moto GP: Rossi nu s-a săturat, mai vrea un titlu!

„Il Dottore" Rossi a reuşit să se măsoare de la egal la egal cu Stoner chiar şi pe circuitul Losail, din Quatar, acolo unde Stoner este rege, reuşind să câştige de fiecare dată în ultimii trei ani. Rossi a fost cel mai rapid în sesiunea de joi şi a fost depăşit de australian cu o jumătate de secundă în ultimul test, cel de vineri.

Italianul a dominat însă copios la Sepang, luna trecută, acolo unde a reuşit cei mai buni timpi şi s-a clasat primul în fiecare dintre cele patru zile de teste. Pentru Rossi însă, parcursul din Quatar rămâne cel mai important.

„Mă bucur că am putut fi atât de rapid aici unde în trecut am avut de fiecare dată probleme. Acum că testele s-au încheiat, sunt nerăbădător să înceapă campionatul", a spus Rossi. „În ultima sesiune ne-am concetrat mai mult asupra pregătirii motocicletei pentru prima cursă şi mai puţin asupra timpilor", a declarat italianul, o „săgeată" către rivalul său Casey Stoner, care obţinuse cel mai bun timp.

La fel ca şi în Formula 1, numărul zilelor de teste a fost redus din raţiuni economice, riderii având la dispoziţie doar şase zile, pe două circuite, pentru a-şi pune la punct motoarele pentru noul sezon.

Noul sezon de Moto GP va debuta la 11 aprilie chiar în Quatar, pe circuitul Losail.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
control rutier foto politia romana
alimente shutterstock 392741167 jpg
image
image
image
image
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg