Muguruza părăseşte Turneul Campioanelor!

Ultima actualizare:

    Jucătoarea născută la Caracas, în Venezuela, e pe locul 3 în lume, dar mai are nevoie de o singură victorie ca să devină primaFoto: Click!
Jucătoarea născută la Caracas, în Venezuela, e pe locul 3 în lume, dar mai are nevoie de o singură victorie ca să devină primaFoto: Click!

Garbine Muguruza, locul 2 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-4, de americanca Venus Williams, locul 5 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor. Garbine a ieşit şi din lupta pentru locul unu în clasamentul mondial, ocupat acum de Simona Halep, cea care nu poate coborâ mai mult de poziţia a doua.

În urma acestui rezultat, sportiva spaniolă părăseşte competiţia de la Singapore şi cursa pentru locul I WTA. Karolina Pliskova, locul 3 WTA, rămâne singura candidată cu şanse reale la locul ocupat în acest moment de Simona Halep. Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, are şi ea şanse, însă mici, de a ajunge pe locul I. Totuşi, Simona Halep nu poate coborî mai mult de locul 2 WTA după Turneul Campioanelor.

După un meci de o oră şi 41 de minute, Williams, învinsă în prima etapă de Karolina Pliskova, locul 3 WTA, obţine calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, de pe locul al doiela al grupei. Americanca a acumulat două victorii, după ce marţi a trecut de letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA.

Grupa Albă a fost câştigată de sportiva cehă Karolina Pliskova. Muguruza şi Ostapenko părăsesc turneul.

Jucătoarea spaniolă era în luptă pentru locul I WTA la finalul anului, dar acest eşec o scoate din cursă.

Simona Halep, actuala ocupantă a primei poziţii mondiale va evolua, vineri, de la 14.30, cu ucrainenaca Elina Svitolina, în ultima etapă a Grupei Roşii. O victorie în acest meci i-ar asigura Simonei Halep calificarea în semifinale. Românca are un succes şi o înfrângere în primele două etape.

Înaintea acestei partide se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, deja calificată în semifinale, şi sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA.

Halep, Garcia şi Svitolina au şanse de a ocupa ultimul loc din semifinalele Turneului Campioanelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net