Nadal - Djokovic, finală de vis la Turneul Campionilor

Ultima actualizare:

În drumul spre finala Turneului Campionilor de la Londra, Nadal a avut un meci dificil împotriva fostului număr unu mondial, elveţianul Roger Federer, pe care l-a învins totuşi în două seturi, scor 7-5, 6-3. În schimb, Djokovici a avut parte de un meci mai uşor în semifinale, tot împotriva unui elveţian, Stanislas Wawrinka, pe care l-a învins în două seturi identice, 6-3, 6-3.

"Va fi o adevărată finală. Sper ca toţi spectatorii să aibă motive de bucurie, deoarece noi ne vom întâlni iar pe teren. Întotdeauna a fost o concurenţă mare între mine şi Rafa, ne cunoaştem destul de bine şi nu va fi niciun secret pentru fiecare pe terenul de joc", a spus Djokovici după victoria din semifinale, notează BBC.

Finala de la Londra din acest an va fi aşadar un adevărat spectacol pentru iubitorii tenisului din lumea întreagă. Spaniolul va avea un meci foarte greu în faţa lui Djokovici, care n-a mai pierdut un meci de la finala US Open din luna septembrie, atunci când a cedat chiar în faţa actualului număr unu mondial. Totoşi, sârbul pare a avea un uşor avantaj dacă, ţinând cont că a dominat toate turneele indoor din acest an.

Finala se va juca luni seara, la ora 22.00 (ora României) şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net