Nadia Com─âneci, 20 de ani de c─âsnicie. Imagini de la nunt─â

3 aprilie 2016
image
Nadia Com─âneci ┼či Bart Conner, la nunta lor

Nadia Com─âneci ┼či so┼úul ei, Bart Conner, s─ârb─âtoresc anul acesta 20 de ani de c─âsnicie. Cei doi ┼či-au spus "da" pe 27 aprilie 1996, dar au decis s─â marcheze evenimentul mai devreme, cu o vizit─â la Las Vegas.

Nadia Com─âneci a publicat o imagine pe contul s─âu de Facebook ├«n care apare al─âturi de so┼úul ei, Bart Conner. Cei doi se afl─â ├«n Las Vegas, unde s─ârb─âtoresc ├«n avans cei 20 de ani de c─âsnicie. 

"S─ârb─âtorim iubirea. Cea de-a 20-a aniversare ├«n Las Vegas", a scris fosta gimnast─â ├«n dreptul fotografiei. 

Nadia ┼či Bart s-au cunoscut ├«n 1976, dar de abia c├ónd fosta gimnast─â s-a mutat ├«n 1989 ├«n Montreal, cei doi au ├«nceput o rela┼úie. Cuplul s-a logodit ├«n 1994, iar ├«n 1996, cei doi au venit ├«n Rom├ónia, unde s-au c─âs─âtorit. Ceremonia a avut loc la M├ón─âstirea Ca┼čin ┼či a fost transmis─â live. Peste 300 de invita┼úi au fost prezen┼úi la eveniment, iar na┼či au fost Adrian ┼či Dana N─âstase. 

image
Nadia Com─âneci ┼či Bart Conner, la nunta lorFoto: AP

Vorbind despre nunt─â, Nadia ┼či-a amintit cum a fost profund marcat─â de oamenii care au ie┼čit ├«n strad─â pentru ea ┼či so┼úul ei. "Am revenit ├«n Rom├ónia pentru nunta cu Bart ┼či a fost ceva senza┼úional, au venit 10.000 de oameni, cred c─â toat─â lumea avea liber de la munc─â. A fost foarte emo┼úionant pentru mine s─â fac asta ├«n Rom├ónia, pentru c─â totul mi s-a ├«nt├ómplat pentru c─â sunt din Rom├ónia, sunt rom├ónc─â, totul datorez mo┼čtenirii mele rom├óne┼čti", a spus Nadia, conform adevarul.ro.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg