Navratilova, pe ringul de dans


    Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)

Lovitură de teatru pe scena divertismentului american! Sezonul 14 al emisiunii „Dancing With The Stars”, varianta originală a emisiunii „Dansez pentru tine”, o va avea la start şi pe multipla campioană a tenisului mondial Martina Navratilova, ajunsă acum la 55 de ani!

Cea care deţine recordul mondial în tenisul profesionist feminin şi masculin, cu 167 de titluri de sim­­plu (18 de Grand Slam) şi 177 de titluri de dublu (31 de Grand Slam) spune că vede participarea ca o nouă încercare.

„Mereu am vrut să-mi înfrâng temerile. Mi-a fost teamă să zbor, aşa că mi-am luat licenţă de pilot. Mi-a fost mereu teamă de apă, aşa că mi-am luat licenţă de scufundător.

Una dintre cele mai oribile experienţe din viaţa mea a fost dansul. Aşa că am venit aici să concurez", a declarat Navratilova, care va avea ca partener un veteran al acestui gen de concursuri în SUA, Tony Dovolani.

Acesta a terminat de două ori pe locul 3, în sezoanele 2 şi 8. Sezonul 14 al „Dancing With The Stars" începe la 19 martie şi, alături de Navratilova, pe lista celebrităţilor participante o găsim şi pe actriţa Sherri Shepherd.

Navratilova nu e însă singura jucătoare de tenis care a dansat în emisiuni televizate. Click! vă prezintă alte cazuri.

În 2008, fosta lideră mondială Monica Seles a fost prima tenismenă care a participat la „Dancing With The Stars”. Ea nu a rezistat decât două emisiuni, fiind eliminată, asta deşi a dansat la duel mambo, la care a venit cu o rochie scurtă, potrivită pentru ritmurile latino.

Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)

Belgianca Justine Henin, şi ea fost lider mondial WTA, a mers chiar mai departe decât colegele sale. În 2010, înainte de ultima ei revenire în tenis, nu numai că a dansat, dar a şi cântat la o emisiune de divertisment din Belgia. Momentul ei artistic a fost spectaculos şi a făcut înconjurul planetei.

Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)

Şi în România se poartă această modă. Anul trecut, Sorana Cîrstea a stat o săptămână în cantonamentul emisiunii „Dansez pentru tine”, acolo unde a avut un moment artistic extrem de apreciat. Sorana a dansat pentru un caz umanitar şi a mărturisit că a fost o experienţă extraordinară, chiar dacă a fost extrem de solicitantă.

Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)

Retrasă din activitate din 2007, rusoaica Anastasia Myskina, fost nr. 2 mondial, şi-a păstrat o siluetă de invidiat în ciuda faptului că a născut de două ori. Acum e însărcinată iar, dar înainte de a concepe al treilea copil a participat şi ea la varianta rusească a emisiunii, ajungând până în semifinale.

Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)

Un alt  fost lider mondial, elveţianca Martina Hingis, a făcut furori în emisiunea Strictly Come Dancing, de la BBC, interpretând un vals alături de partenerul ei, Matthew Cutler. Ea fost invitat special şi s-a descurcat remarcabil.

Navratilova (foto: reuters)
Navratilova (foto: reuters)
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
3 anastasia soare png png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
serban huidu si mihai gainusa
image
image
image
image
image
image
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg