NBA: Un jucător, la un pas de moarte

Incidentul a avut loc cu două minute şi jumătate înainte de finalul sfertului al treilea. Stuckey, care reuşise 8 puncte şi 10 pase decisive, s-a îndreptat spre banca de rezerve pentru time-out, s-a aşezat pe bancă, a băut un pahar cu apă şi dintr-o dată s-a prăbuşit. "I-a spus antrenorului secund că e puţin ameţit, s-a aşezat lângă mine, a cerut un pahar cu apă din care a băut puţin, iar apoi a căzut la picioarele mele. Am fost foarte speriat", a relatat Charlie Villanueva, coechipierul lui Stuckey.

Jucătorii celor două echipei au fost în stare de şoc în cele 12 minute cât a durat intervenţia medicilor, dar jocul a continuat după ce Stuckey a părăsit arena pe targă având semnele vitale stabile. El a petrecut noaptea sub supravegherea medicilor iar la ora publicării acestui material nu există alte informaţii despre starea jucătorului.

Nu este pentru prima oară când Stuckey a avut acest gen de probleme. El a mai lipsit două partide în sezonul 2008 din cauza unei stări de ameţeală, însă nu se ştie deocamdată dacă există vreo legătură între cele două evenimente.

Cleveland Cavaliers a învins Detroit Pistons cu 99-92, LeBron James fiind principalul marcator al cavalerilor cu 40 de puncte.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg