Neagu, baie în şampanie!

simeon stalpnicul png

Deşi starea ei medicală nu este în continuare prea ”roz”, vedeta Cristina Neagu a fost printre cele mai exuberante jucătoare la festivitatea de premiere.

Atmosferă incendiară, o galerie care a aplaudat frenetic evoluţia de excepţie a vâlcencelor (45-26 cu Baia Mare) şi suporteri care au ţinut morţiş să ia autografe pe postere, mingii, carneţele sau chiar pe mâini de la... campioane.

Citeşte şi:

Mihai Bendeac: «Tatăl Cristinei Neagu m-a dus acasă, e taximestrist»

Cristian Gaţu: «Îi tai indemnizaţia Cristinei Neagu!»

Voina: "Mergem la Podgroica ca la război"

Aceasta a fost decorul în care Oltchimului a sărbătorit câştigarea celui de al 17-lea titlu naţional din istorie. La terminarea meciului, Cristian Gaţu (preşedintele FRH) şi Doina Melinte (preşedintele ANST) le-au premiat pe „galactice", timp în care galeria a încins o horă pe teren şi chiar a făcut câteva... tumbe de bucurie.

Deşi va suferi în câteva săptămâni o operaţie la umărul drept care i-ar putea afecta iremediabil cariera, Neagu a dat uitării preţ de câteva momente problemele ei medicale. O fire mai introvertită, Cristina a fost de data aceasta sufletul petrecerii.

Cea mai bună handbalistă a lumii din 2010 a dansat, a cântat şi le-a udat de zor cu şampanie pe coechipiere.

"Galacticele" au primit din partea unei cofetării din Craiova şi un tort personalizat cu poza lor, o minge de handbal, sigla Oltchimului şi mesajul "Vă iubim!".

A venit la petrecere cu o supermaşină

După festivitatea de premiere organizată la Sala Traian, "galacticele" au continuat petrecerea la restaurantul de lux "L'Accademia del Gusto" din Râmnicu Vâlcea.

Dacă până nu de mult, Neagu obişnuia să vină pe jos sau cu taxiul la meciuri şi la diversele evenimente ale echipei, Cristina a impresionat acum asistenţa sosind la petrecere la volanul unui bolid Mercedes E 500 Coupe, o maşină al cărei preţ de pornire începe de la 56.000 de euro.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Prodanca a venit în verde la parastas
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Becali
310974247 633934184785108 5009292773644160680 n jpg
image
image
image
image
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg