O pl├óngere a vecinilor i-a for╚Ťat pe organizatorii Australian Open s─â caut─â un nou hotel pentru carantina juc─âtorilor

5 ianuarie 2021
image
Australian OpenFoto: EPA-EFE

Programat s─â ├«nceap─â ├«n 8 februarie, primul turneu de grand slam din acest an, de la Melbourne, nu este ocolit de probleme. Organizatorii Openului Australiei sunt nevoi╚Ťi s─â caute un nou hotel pentru carantina juc─âtorilor dup─â ce vecinii celui rezervat ini┼úial au amenin┼úat cu proceduri judiciare.

P├ón─â la sosirea participan╚Ťilor la ├«ntrecerea de la Melbourne au mai r─âmas zece zile. Iar dac─â juc─âtorii sunt ├«ngrijora╚Ťi pentru modul ├«n care vor c─âl─âtori ├«n Australia, organizatorii se confrunt─â cu o alt─â problem─â. Potrivit lequipe.fr, proprietarii apartamentelor din vecin─âtatea hotelului ales ini╚Ťial pentru a g─âzdui carantina au amenin┼úat c─â vor depune pl├óngeri. ├Än contextul pandemiei de Sars-Cov-2, ei se tem pentru s─ân─âtatea lor ┼či acuz─â faptul c─â nu au fost consulta┼úi. Pe de alt─â parte, ╚Öeful poli┼úiei statului Victoria, Lisa Neville, a declarat c─â a fost rezervat un alt hotel, care va fi confirmat "ast─âzi sau m├óine".Programat ini╚Ťial ├«ntre 18 ╚Öi 31 ianuarie, Australian Open a fost decalat cu trei s─âpt─âm├óni. Aceast─â schimbare a fost sus╚Ťinut─â de guvernan╚Ťii din statul Victoria.  La sf├ór╚Öitul lunii noiembrie, premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat c─â juc─âtorii str─âini care vor participa la Australian Open vor fi obliga╚Ťi s─â stea ├«n carantin─â 14 zile. Melbourne a fost epicentrul celui de-al doilea val de Covid-19 ├«n Australia, iar patru noi cazuri au fost detectate mar┼úi, 5 ianuarie, dintre care unul ├«ntr-un hotel rezervat pentru carantina c─âl─âtorilor veni┼úi din str─âin─âtate.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg