O tenismenă și-a vândut o parte de braț pentru criptomonede

image
Oleksandra OliynykovaFOTO: Instagram

Gest neașteptat făcut de o jucătoare profesonistă de tenis! Croata Oleksandra Oliynykova și-a vândut o parte din braț pentru câteva criptomonede.

Conform celor de la ”L'Equipe”, croata aflată pe locul 655 în clasamentul mondial iubește atât de mult criptomonedele, încât a decis să-și vândă o parate din corp pentru câteva. Așa cum informează cotidianul francez, Oleksandra Oliynykova a contactat piaţa de criptomenede NFT (Non Fongible Tokens) şi şi-a vândut o parte din braţ în schimbul a trei Ethereum (o criptomonedă). Tranzacția valorează 6.000 de dolari.

Evident, ea nu-și va pierde suprafața vândută - e vorba de o suprafață de 15x8 cm deasupra cotului - ci acel loc va putea fi folosit de noul proprietar cum crede de cuviință, fără rănirea persoanei, desigur. E de așteptat ca proprietarul părții ei de braț să o pună să-și facă un tatuaj prin care să facă reclamă la ceva. Croata este una dintre cele mai tatuate jucătoare din circuitul ITF, având chiar dintre cele mai ciudate tatuaje văzute vreodată, un 2006 scris mare pe partea anterioară a gâtului.

image
Oleksandra Oliynykova și tatuajul ei cu 2006 pe partea anterioară a gâtuluiFOTO: Instagram

Acel loc nu este ales întâmplător, pentru că în timpul meciurilor brațul jucătoarelor este foarte urmărit de camerele TV. Problema e că acum pe ea nu o filmează nimeni, la ce clasament are. Așa că pentru a-și putea onora înțelegerea ea trebuie să urce în ierarhie măcar 400 de locuri. Dar având în vedere că are doar 20 de ani, are timp să crească în clasament.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
episcopia tulcii jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg